Informatie


Mijn naam is Klaas vdf Oldegberts. Ik heb een vier jarige HBO studie gedaan  voor geestelijk genezer. Nu heet dat "Holistisch"

 

Mijn opleiding van vier jaar was geestelijk genezer. Deze heb ik in 2007 met succes afgerond. Geestelijk genezer zie ik vooral als een doorgaand proces in bewustwording. Natuurlijk ook en vooral voor mijzelf. Hoe kan ik anders anderen helpen?

 

Misschien is geestelijk begeleider wel een beter woord. Eigenlijk maakt de naam niets uit. Het gaat altijd om iemand te mogen helpen en daar ga ik voor. 

 

Het werk is zeer veelvuldig en gaat soms ook naar stervensbegeleiding. Ook dat is heel mooi werk. We zullen immers allen een keer ons lichaam moeten verlaten. Dood is voor mij een illusie maar voor velen een onderwerp waar niet graag over wordt gesproken. 

 

Moge duidelijk zijn dat geestelijk genezer een beroep dat nooit in kennis kan stoppen. Daarom is het ook zo mooi om te doen. Te zien dat mensen zich weer beter gaan voelen nadat ze bewuster zijn geworden van gedrag en perceptie. 

 

 

 

"Als het intellect niet in het hart landt, is er geen emotionele ontwikkeling. Geen verandering in je handelen, je acties. Geen verwerking van je emoties. Proberen brengt niets"  Ramana Maharshi. 

Tarieven

Geen tarieven meer! Heerlijk om dat zo te kunnen schrijven en doen! Gratis dus! Geld is een god geworden voor de massa. Het wordt aanbeden en de mens doet er echt alles voor. Ik wil daar minder connectie meer mee hebben. Minder omdat ik wel realiseer dat ook ik midden in dit systeem zit. Ook ik moet mijn boodschappen doen en mijn dingen betalen, in dit systeem. Dat kan nog van mijn pensioen. Wil je toch een donatie doen dan is daar in de wachtkamer een gelegenheid voor. We hebben immers allen onze vrije wil gekregen van onze schepper. Daar wil ik naar jou toe geen inbreuk op doen. Dat voelt voor mij weer heerlijk om te kunnen zeggen. Ik ben een gezegend man en heb het geluk in mijzelf gevonden. Het groeit en het groeit. Heerlijk!

 

liefde is met ons allen.