Informatie


Mijn naam is Klaas Oldegberts. Ik heb een vier jarige HBO studie gedaan op het vlak van geestelijk genezer.

 

Een studie hypnotherapie en een studie psychologie. Psychologie is verweven in al deze studies. In feite is het dat voor 80% maar dan wel veel op gevoel gebaseerd. Gevoelens wegdrukken leiden namelijk tot verreweg de meeste klachten. Zelf heb ik dat ook ondervonden. Dat is in feite de grootste studie.

 

"Waar het bewustzijn is, daar is de schat".

 

Medische basiskennis is natuurlijk een must en onderdeel van alle genoemde studies. 

Het is een verplichting om bij te scholen, als erkend therapeut. 

 

Verder heb ik mij nog meer verdiept in energetische behandelingen omdat het een gave van mij is mensen te voelen. Ook de gave om te kunnen magnetiseren ontdekte ik als jong volwassener al. Dat was ook de reden dat ik mijn hart heb gevolgd en dit werk nu doe.

 

Werk waarmee ik nooit zal stoppen en door zal gaan zo lang dat mogelijk is. 

 

Ik heb mijzelf daardoor kunnen ontwikkelen. De studies waren voor mij ook een therapie. Wie ben ik en wie ben ik niet? Ik heb geleerd mijn hart te volgen. Lessen die overigens nooit stoppen. 

 

 

Ik houd mensen niet aan het lijntje maar wil eigenlijk zo snel mogelijk van ze af. Ze komen immers bij mij met kun klachten en als ze daarvan af zijn, zie ik ze niet meer toch? Soms komen ze even terug voor een stuk begeleiding of coaching. Ik doe het vooral met liefde. 

 

Voor mijn heel vroeg pensioen was ik commercieel manager bij een grote firma. Ik had veel succes maar kon het werk niet meer verenigen met mijn veel mooie werk in mijn praktijk Zenlogos. In 2012 ben ik gestopt met het werk als commercieel manager. 

 

Inmiddels werk ik met heel veel plezier 20 jaar in mijn praktijk. 

 

"Als het intellect niet in het hart landt, is er geen emotionele ontwikkeling. Geen verandering in je handelen, je acties. Geen verwerking van je emoties. Proberen brengt niets"  Ramana Maharshi. 


Zorgverzekering

Zenlogos is een erkende praktijk. Uw consulten worden dus vergoed. Kijk wel even in je verzekeringsvoorwaarden.


VVET

Zenlogos is aangesloten bij de Verbond van Energetisch TherapeutenTarieven

Intake en behandeling € 70,-  Vervolg consulten zijn € 50,- minimaal 30 min wanneer langer niet meer dan € 70,-Soms kan een sessie een stuk langer duren dan een uur. Het tarief blijft dan maximaal € 70,- Ik ontvang deze vergoeding het liefst contant. 

Wanneer je niet vergoed krijgt of niet kunt betalen is er altijd overleg mogelijk. Laat geld nooit belangrijker zijn dan je gezondheid!

De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten en er is geen eigen risico voor dit soort zorg.