Informatie


Mijn naam is Klaas vdf Oldegberts. Ik heb een vier jarige HBO studie gedaan  voor geestelijk genezer. Nu heet dat "Holistisch"

 

Een studie hypnotherapie en een studie psychologie. Psychologie is verweven in al deze studies. In feite is het dat voor 80% maar dan wel veel op gevoel gebaseerd. Gevoelens wegdrukken leiden namelijk tot verreweg de meeste klachten. Zelf heb ik dat ook ondervonden. Dat is in feite de grootste studie. Zit je vast, heb je pijn of wil je een stuk begeleiding? Maak gerust een afspraak. Je kunt ook op een vrijdag gratis kennis maken. Kom gerust voor een kopje thee of koffie. Je kunt je aanmelden via mijn agenda met de vermelding : "gesprek".

 

"Waar het bewustzijn is, daar is de schat".

  

Verder heb ik mij nog meer verdiept in energetische behandelingen omdat het een gave van mij is mensen te voelen. Ook de gave om te kunnen magnetiseren ontdekte ik als jong volwassener al. Dat was ook de reden dat ik mijn hart heb gevolgd en dit werk nu doe.

 

Werk waarmee ik nooit zal stoppen en door zal gaan zo lang dat mogelijk is. 

 

Ik heb mijzelf daardoor kunnen ontwikkelen. De studies waren voor mijzelf ook een therapie. Wie ben ik en wie ben ik niet? Ik heb geleerd mijn hart te volgen. Lessen die voor mijzelf nooit stoppen. 

 

Ik houd mensen niet aan het lijntje maar wil eigenlijk zo snel mogelijk van ze af. Ze komen immers bij mij met kun klachten en als ze daarvan af zijn, zie ik ze niet meer toch? Soms komen ze even terug voor een stuk begeleiding of coaching. Ik doe het vooral met liefde. 

 

Voor mijn heel vroeg pensioen was ik commercieel manager bij een grote firma. Ik had veel succes maar kon het werk niet meer verenigen met mijn veel mooie werk in mijn praktijk Zenlogos. In 2012 ben ik gestopt met het werk als commercieel manager. Ik had mijn praktijk toen ook al een heel lange tijd. 

 

Inmiddels werk ik met heel veel plezier 20 jaar in mijn praktijk. 

 

"Als het intellect niet in het hart landt, is er geen emotionele ontwikkeling. Geen verandering in je handelen, je acties. Geen verwerking van je emoties. Proberen brengt niets"  Ramana Maharshi. 

Tarieven

Geen tarieven meer! Heerlijk om dat zo te kunnen schrijven en doen! Gratis dus! Geld is een god geworden voor de massa. Het wordt aanbeden en de mens doet er echt alles voor. Ik wil daar minder connectie meer mee hebben. Minder omdat ik wel realiseer dat ook ik midden in dit systeem zit. Ook ik moet mijn boodschappen doen en mijn dingen betalen, in dit systeem. Dat kan nog van mijn pensioen. Wil je toch een donatie doen dan is daar in de wachtkamer een gelegenheid voor. We hebben immers allen onze vrije wil gekregen van onze schepper. Daar wil ik naar jou toe geen inbreuk op doen. Dat voelt voor mij weer heerlijk om te kunnen zeggen. Ik ben een gezegend man en heb het geluk in mijzelf gevonden. Het groeit en het groeit. Heerlijk!

 

liefde is met ons allen.