Informatie


Mijn naam is Klaas vdf Oldegberts. Ik heb een vier jarige HBO studie gedaan  voor geestelijk genezer.

 

Een studie hypnotherapie en een studie psychologie. Psychologie is verweven in al deze studies. In feite is het dat voor 80% maar dan wel veel op gevoel gebaseerd. Gevoelens wegdrukken leiden namelijk tot verreweg de meeste klachten. Zelf heb ik dat ook ondervonden. Dat is in feite de grootste studie. Zit je vast, heb je pijn of wil je een stuk begeleiding? Maak gerust een afspraak. 

 

"Waar het bewustzijn is, daar is de schat".

  

Verder heb ik mij nog meer verdiept in energetische behandelingen omdat het een gave van mij is mensen te voelen. Ook de gave om te kunnen magnetiseren ontdekte ik als jong volwassener al. Dat was ook de reden dat ik mijn hart heb gevolgd en dit werk nu doe.

 

Werk waarmee ik nooit zal stoppen en door zal gaan zo lang dat mogelijk is. 

 

Ik heb mijzelf daardoor kunnen ontwikkelen. De studies waren voor mij ook een therapie. Wie ben ik en wie ben ik niet? Ik heb geleerd mijn hart te volgen. Lessen die overigens nooit stoppen. 

 

Ik houd mensen niet aan het lijntje maar wil eigenlijk zo snel mogelijk van ze af. Ze komen immers bij mij met kun klachten en als ze daarvan af zijn, zie ik ze niet meer toch? Soms komen ze even terug voor een stuk begeleiding of coaching. Ik doe het vooral met liefde. 

 

Voor mijn heel vroeg pensioen was ik commercieel manager bij een grote firma. Ik had veel succes maar kon het werk niet meer verenigen met mijn veel mooie werk in mijn praktijk Zenlogos. In 2012 ben ik gestopt met het werk als commercieel manager. 

 

Inmiddels werk ik met heel veel plezier 20 jaar in mijn praktijk. 

 

"Als het intellect niet in het hart landt, is er geen emotionele ontwikkeling. Geen verandering in je handelen, je acties. Geen verwerking van je emoties. Proberen brengt niets"  Ramana Maharshi. 


Zorgverzekering

Vanaf 2021 zullen de meeste zorgverzekeraars mijn consulten niet meer vergoeden. Ik kon mij moreel en ethisch niet meer verenigen met de eisen die mij opgelegd werden. Net als veel artsen dat ook niet konden. Als ik goed en zuiver wil blijven werken, is het niet mogelijk twee paden te volgen. Ik volg het pad van licht en liefde en niet het pad van duister en angst. Mijn missie is juist mensen daarvan te helen. Het zou daarom hypokriet zijn om gewoon door te blijven gaan. Nee, dat werkt voor mij niet en eigenlijk werkt het voor niemand. 

 

Het voelt voor mij ook heel vrij om zo te kunnen werken en het maakt me ook blij. Heel vreemd maar waar. Niet in angst maar in vertrouwen en liefde verder om mensen blijer te maken vanuit hun eigenheid.  We gaan een mooie nieuwe tijd tegemoet en daarvoor moet het oude afgebroken. De nieuwe tijd zal vredig en liefdevol zijn. Tot nu heeft de mensheid deze niet gekend. Hoe fijn dat het er komt. Ook daarin ligt een taak voor mij om mensen te begeleiden die dat nodig hebben. Ook mensen die ziek zijn geworden van alle dingen die nu gebeuren. Er is zo veel stress en spanning. Het fijn om hierin wat licht te kunnen brengen. 

 

Ik ben een blij en gelukkig mens dit te kunnen schrijven. 
Tarieven

Intake en behandeling € 70,-  Vervolg consulten zijn € 50,- minimaal 30 min wanneer langer niet meer dan € 70,-Soms kan een sessie een stuk langer duren dan een uur. Het tarief blijft dan maximaal € 70,- Ik ontvang deze vergoeding het liefst contant. 

Wanneer je niet vergoed krijgt of niet kunt betalen is er altijd overleg mogelijk. Laat geld nooit belangrijker zijn dan je gezondheid!

De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten en er is geen eigen risico voor dit soort zorg.