Praktijk


Mijn behandelingen zijn gericht op jouw zelfgenezend vermogen. Ook wel holistisch genoemd. Samen zoeken we de oorzaak van je klacht. 

Of de klachten psychische of lichamelijke  zijn, maakt in het genezingsproces niet uit. Ook "chronische" klachten kunnen veel dragelijker worden. Natuurlijk ben ik ook magnetiseur maar kijk graag wat verder voor je. Het zal je helpen. Een grote voorwaarde is dat je eerlijk bent naar jezelf. Of dat wilt zijn. Dan kan ik je helpen."Het gaat om je eigen motivatie geholpen te willen worden"


We zitten allemaal wel eens niet lekker in ons vel. Heel normaal en meestal gaat het wel weer over. Wanneer klachten echter steeds weer terug komen, is er iets aan de hand dat om aandacht vraagt. Goede aandacht, zodat je er achter komt wat de klacht te zeggen heeft.

Lichamelijke en geestelijke pijnen zijn nooit vanzelf ontstaan maar hebben een oorzaak. Het effect van die oorzaak is pijn. Pijn die meestal op te lossen is door er niet omheen te gaan maar er doorheen. Pijn, zowel geestelijk als lichamelijk, heeft altijd een boodschap om er wijzer en rijper van te worden.

Goede communicatie tussen lichaam en geest wordt ons niet geleerd, maar is prima te leren. Lessen waar je bewuster van wordt, en bij de ware zin van het leven kunt komen. 

Vaak is er een onbewuste vraag om hulp, maar waar kun je terecht met je verwarring? In die verwarring sluimer jijZelf die aandacht wil. Doe dat wees lief voor jezelf. 

Het innerlijk kind

Heb je een moeilijke of niet zo'n fijne jeugd gehad? 

Ben je gepest?

Voel jij je in de steek gelaten?

Ben je niet gezien?

Voel jij je alleen?

Wil meer inzicht en harmonie met je innerlijk kind? 

Aandacht geven aan je gewonde innerlijke kind kan in alle door mij gegeven therapieën als vanzelf gebeuren. Ze hebben immers slechts één doel en dat is om jou te kunnen helpen. Soms kan een hele sessie gaan over jouw innerlijk verwondde kind. 

Magnetiseren/energetische behandeling

Jouw gehele lichaam wordt instaat gesteld om te harmoniseren in totale ontspannenheid. Chakra's worden weer met elkaar verbonden waardoor er weer harmonie in je lichaam kan komen.

 

Het is fijn voor je om je spieren te voelen ontspannen.

Vaak gaat de pijn daardoor weg of wordt veel dragelijker.

 

Soms springen wervels vanzelf weer op hun plek. Vooral als we de oorzaak van de spanning hebben behandeld. Pijnen in je hoofd, nek, schouders, rug, darmen worden minder door deze energetische behandeling. Soms is een gesprek helemaal niet zo nodig. 

 

Ook kan ik voelen waar je blokkades zitten, alleen als je het wilt horen want dat hoeft niet. Het 'paranormale' is een gave waar ik heel erg blij mee ben. Zo is het allemaal begonnen. 😃

 

 Klankschalen

Het geluid van een klankschaal geeft heel veel rust. De trilling en het geluid geven je nog meer ontspanning. Gedachten laten het afweten. Heerlijk! Geluid doet zo ontzettend veel met mensen. Net als rustgevende muziek wonderen kan doen. Soms komen emoties los....


 

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact met me op: