Praktijk


Mijn behandelingen zijn gericht op jouw zelfgenezend vermogen. Ook wel holistisch genoemd. Samen zoeken we de oorzaak van je klacht. 

Of de klachten psychische of lichamelijke  zijn, maakt in het genezingsproces niet uit. Ook "chronische" klachten kunnen veel dragelijker worden. Natuurlijk ben ik ook magnetiseur maar kijk graag wat verder voor je. Het zal je helpen. Een grote voorwaarde is dat je eerlijk bent naar jezelf. Of dat wilt zijn. Dan kan ik je helpen."Het gaat om je eigen motivatie geholpen te willen worden"


We zitten allemaal wel eens niet lekker in ons vel. Heel normaal en meestal gaat het wel weer over. Wanneer klachten echter steeds weer terug komen, is er iets aan de hand dat om aandacht vraagt. Goede aandacht, zodat je er achter komt wat de klacht te zeggen heeft.

Lichamelijke en geestelijke pijnen zijn nooit vanzelf ontstaan maar hebben een oorzaak. Het effect van die oorzaak is pijn. Pijn die meestal op te lossen is door er niet omheen te gaan maar er doorheen. Pijn, zowel geestelijk als lichamelijk, heeft altijd een boodschap om er wijzer en rijper van te worden.

Goede communicatie tussen lichaam en geest wordt ons niet geleerd, maar is prima te leren. Lessen waar je bewuster van wordt, en bij de ware zin van het leven kunt komen.

Vaak is er een onbewuste vraag om hulp, maar waar kun je terecht met je verwarring? 


Verschillende methodes die ook weer allemaal één zijn.


Gesprekstherapie

Heb je fysieke of psychische klachten en je weet niet wat de oorzaak daarvan is? 

Wil je meer inzicht over jezelf, je gedrag, je gedachten, je daden en je pijnen?

Heb je vragen over je gezinssituatie of over je relatie en wil je meer inzicht?

Slechts twee voorbeelden maar het kunnen er tientallen zijn waarvoor gesprekstherapie je inzicht kan geven.

 

Je kunt met je nieuwe inzichten, anders reageren op je gedachten en daden. Het maakt jou bewuster en meer jezelf. 

 

Meer liefdevol vanuit jezelf reageren geeft je rust en goede daadkracht waar je energie van krijgt en geen stress.  

 

Gesprekstherapie is hiervoor uitermate geschikt. Het is altijd fijn om met iemand te praten die je begrijpt en empathie voor je heeft, zonder oordeel. 

 

 

 

Hypnotherapie

Wil je meer weten wat je onderbewust bezig houdt, waardoor je bepaalde klachten hebt?

 

Als je antwoorden vanuit jezelf naar boven wilt halen. Wilt weten waarom je op bepaalde dingen en manieren reageert. Als je daar inzicht in krijgt, kijk je er anders naar. Reageer je ook anders.

 

Als je het gevoel hebt jezelf tegen te werken. 

 

Wil je af van dingen die je belemmeren in je ontwikkeling?

 

Wil je af van belastende oorzaken die steeds maar terug komen. Of wil je daar mee om leren gaan zodat ze niet meer belastend zijn?

 

Wil je weten wat die steeds maar terugkerende droom betekent?

 

Wil je af van bepaalde angsten die jou belemmeren?

 

Alle informatie om je te helpen komt in trance naar boven omdat jouw onderbewuste altijd liefdevol wil helpen. Daar liggen altijd alle antwoorden. Vanuit je hart en niet vanuit je hoofd. Dus altijd vanuit je eigenheid. 

 

Het opnieuw zien van je emoties, vanuit een andere hoek, en met goede begeleiding, geeft jou meer inzicht en losheid in je eigenheid. 

 

We zorgen ervoor dat emoties open komen te liggen en jouw inzicht geven over hoe ze zijn ontstaan en hoe je ermee om kunt gaan. Het innerlijk kind

Heb je een moeilijke of niet zo'n fijne jeugd gehad? 

Ben je gepest?

Voel jij je in de steek gelaten?

Ben je niet gezien?

Voel jij je alleen?

Wil meer inzicht en harmonie met je innerlijk kind? 

Aandacht geven aan je gewonde innerlijke kind kan in alle door mij gegeven therapieën als vanzelf gebeuren. Ze hebben immers slechts één doel en dat is om jou te kunnen helpen. Soms kan een hele sessie gaan over jouw innerlijk verwondde kind. 

Magnetiseren/energetische behandeling

Jouw gehele lichaam wordt instaat gesteld om te harmoniseren in totale ontspannenheid. Chakra's worden weer met elkaar verbonden waardoor er weer harmonie in je lichaam kan komen.

 

Het is fijn voor je om je spieren te voelen ontspannen.

Vaak gaat de pijn daardoor weg of wordt veel dragelijker.

 

Soms springen wervels vanzelf weer op hun plek. Vooral als we de oorzaak van de spanning hebben behandeld. Pijnen in je hoofd, nek, schouders, rug, darmen worden minder door deze energetische behandeling. Soms is een gesprek helemaal niet zo nodig. 

 

Ook kan ik voelen waar je blokkades zitten, alleen als je het wilt horen want dat hoeft niet. Het 'paranormale' is een gave waar ik heel erg blij mee ben. Zo is het allemaal begonnen. 😃

 

 Klankschalen

Het geluid van een klankschaal geeft heel veel rust. De trilling en het geluid geven je nog meer ontspanning. Gedachten laten het afweten. Heerlijk! Geluid doet zo ontzettend veel met mensen. Net als rustgevende muziek wonderen kan doen. Soms komen emoties los....

Kinderen

Kinderen vinden het fijn om bij mij in de praktijk te zijn. De klankschalen kunnen ze al meteen voelen in hun lichaam en ook aanwijzen waar ze het voelen. Er is heel snel communicatie tussen hun gevoel en wat ik voel. Vaak een hele ervaring voor kinderen en ouders.

Huilt je kind veel. Of is je kind HSP, veel buikpijn, is of wordt gepest, voelt zich niet begrepen of voelt zich alleen. Maak gerust een afspraak met me. 

 Relatietherapie EFT (Emotionally Focused Therapy)

Een heel succesvolle therapie gebaseerd op emotie en hoe deze toegelaten kan worden, en vooral herkent.

 

Hoe je er persoonlijk en in je relatie mee kunt leren werken. Deze therapie laat jezelf en je partner zien. Met de bedoeling om te helen wat kapot is gegaan. 

 

De sessies zijn samen en individueel, wanneer dat nodig is. Ga er van uit dat er totaal 20 sessies nodig zijn om het weer te kunnen vinden met jezelf en met je partner en natuurlijk als vanzelf met anderen. 

Maak gerust een afspraak voor een gratis intake. Schrijf wel allebei een brief over jezelf en je problemen aan mij, zodat ik mij kan inleven. De sessies zijn aansluitend iedere week. 

Vervolgconsult

Bij ieder consult vertel jij je ervaringen en waar je tegenaan bent gelopen. Ook wat er beter is gegaan. Iedere keer als jij weer komt zul je anders zijn. Jij geeft aan waar je het vooral over wilt hebben. Wat op dat moment het belangrijkste is voor jou. 

Intake

Bij het eerste consult hoort een intakegesprek om een goede indruk te krijgen over je klachten. De historie en medische historie daarvan.  Deze gegevens worden vastgelegd in een voor jou gemaakt vertrouwelijk dossier.

De duur van een intakegesprek plus behandeling is minstens een uur. Jij krijgt alle aandacht die je op dat moment nodig hebt en kunt vele vragen beantwoorden. Het kan zijn dat ik even contact met je opneem na het consult om je te vragen hoe het gaat. Ook is het mogelijk om via Telegram met mij, zo vaak je wilt, contact te houden. 
 

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact met me op: