Praktijk


Mijn behandelingen zijn gericht op jouw zelf genezend vermogen. Ook wel holistisch genoemd. Samen zoeken we de oorzaak van je klacht. 

Of de klachten psychische of lichamelijke  zijn, maakt in het genezingsproces niet uit. Ook "chronische" klachten kunnen veel dragelijker worden. Natuurlijk ben ik ook magnetiseur en heb paranormale gaven, maar kijk graag samen met je wat verder. Het zal je helpen. Een grote voorwaarde is dat je eerlijk bent naar jezelf, of dit wilt worden. Liefde is met ons allen, ook met jou!"Het gaat om je eigen motivatie geholpen te willen worden"


We zitten allemaal wel eens niet lekker in ons vel. Heel normaal en meestal gaat het wel weer over. Wanneer klachten echter steeds weer terug komen, is er iets aan de hand dat om aandacht vraagt. Goede aandacht is eerlijke aandacht, zodat je er achter komt wat de klacht te zeggen heeft.

Lichamelijke en geestelijke pijnen zijn nooit vanzelf ontstaan maar hebben een oorzaak. Het effect van die oorzaak is pijn. Pijn die meestal op te lossen is door er niet omheen te gaan maar er doorheen. Pijn, zowel geestelijk als lichamelijk, heeft altijd een boodschap om er wijzer en rijper van te worden.

Goede communicatie tussen lichaam en geest wordt ons niet geleerd, maar is prima te leren. Lessen waar je bewuster van wordt, en bij de ware zin van het leven kunt komen. 

Vaak is er een onbewuste vraag om hulp, maar waar kun je terecht met je verwarring? In die verwarring sluimer jijZelf die aandacht wil. Doe dat wees lief voor jezelf. Klankschalen

Het geluid van een klankschaal geeft heel veel rust. De trilling en het geluid geven je nog meer ontspanning. Gedachten laten het afweten. Heerlijk! Geluid doet zo ontzettend veel met mensen. Net als rustgevende muziek wonderen kan doen. Soms komen emoties los....


 

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact met me op: