Reviews

Het zou fijn zijn om hier iets te schrijven over jouw bevindingen. Fijn dat dit kan met deze nieuwe site!

In het vakje 'naam' mag je je eigen naam invullen maar ook anoniem. 

Wat je maar wilt. Alvast mijn dank!

Commentaren: 4
 • #4

  Anne :~) (vrijdag, 18 oktober 2019 10:27)

  Jarenlang heb ik min of meer onbewust 'geleefd'. Tijdens mijn huwelijk begon ik het gevoel te krijgen dat er iets niet klopte…maar wat. Diverse hulpverleners gehad en cursussen gevolgd, wat af en toe een beetje hielp. Als ik nu terug kijk zie ik dat ik telkens de antwoorden buiten me-Zelf zocht en me niet bewust was van mijn innerlijke Zelf. Levend vanuit het hoofd, zo doe je dat, dat is gebruikelijk, doe vooral leuke dingen……..ja ja…..
  Op een dag tijdens een cursusavond voor terminale zorg, geleid door een rouwtherapeut……brak er iets in mij waardoor er een golf van verdriet naar buiten kwam. Dat was het moment dat de weg naar binnen open gebroken was en ik wist dat ik die weg moest blijven volgen. De weg van het hoofd naar het hart was eindelijk open. Het is een uitdagende en boeiende weg om uit de mallemolen te stappen met al haar onbewuste en bewuste verstrikkingen, die met vallen en opstaan gegaan wordt. En ik word er heel erg blij van! Blij dat ik midden in het mysterie van het leven sta met zoveel mooie en lieve mensen om mij heen!! Blij word ik ook wanneer ik de rust en stilte kan ervaren als ik weer even contact maak met die rust en stilte in mijn Hart.
  Dankbaar dat ik samen met en door Klaas, de tweemaandelijkse meditatieavonden èn de ontwikkelingsdagen kan blijven groeien en bloeien!! Namasté

 • #3

  Martinet (woensdag, 16 oktober 2019 11:43)

  Mijn leven, verliep steeds weer volgens hetzelfde stramien, en met de zelfde illusie 'dit kan toch niet het doel zijn waarom ik op deze aardkloot rond ren'.
  Arm en leeg en opzoek naar vervulling. Alles buiten jezelf zoeken, een nieuwe bank, of weer een nieuwe uitdaging zoeken.
  We zitten allemaal gevangen in ons hoofd, want dit hebben we geleerd, en zeker in onze westerse wereld. We staan mijlen ver van ons gevoel en innerlijke af.
  En wil je die vinden, moet je bereid zijn , om van het bekende pad te stappen en aan jezelf te werken, anders blijf je in die tredmolen door rennen en meer van, maar leeg van binnen.
  En het is eigenlijk zo simpel. Alle potentie zit in jezelf. Keuzes maken, vanuit je innerlijke rust. Liefde, warme, jezelf ont-armen. Een vredige geest, die ontstaat, door de stilte in jezelf te zoeken.

 • #2

  Han (vrijdag, 04 oktober 2019 18:01)

  Begin van dit jaar werd ik door mijn huis-arts doorverwezen naar Klaas. Ik had last van hyperventilatie, schouder en nekklachten. Veel stress. De hele linker kant van mijn lichaam voelde anders. Had ook een 'kort lontje'.
  Al na de eerste behandeling van Klaas was ik een stuk rustiger en voelde minder van de klachten. Door de begeleiding van Klaas kan ik mijn gedachten en daden meer relativeren en ben ik dichterbij mijzelf gekomen.
  Het is nu wat makkelijker gesprekken aan te gaan met anderen en groei nog steeds in goede communicatie met mijzelf en naar anderen. Niet makkelijk en ik ben er nog niet maar het gaat stukken beter met mij. Het is fijn om af en toe, wat Klaas zo noemt; 'gereset te worden zodat ik weer goed op de rails sta.


 • #1

  Margreet (donderdag, 03 oktober 2019 15:35)

  Heb jaren lang met migraine rondgelopen. Overal geweest en niks dan pijnstillers genomen. Na een paar behandelingen bij Klaas voelde ik me hoofd minder. Nu helemaal van de pijn af. Klaas kon mij de oorzaak duidelijk maken en daar heb ik wat mee gedaan. Ben erg blij en zorg ook wat beter voor mijzelf. Sloof me minder uit om aardig gevonden worden. Mijn dank, lieve Klaas!