Reviews

Het zou fijn zijn om hier iets te schrijven over jouw bevindingen. Fijn dat dit kan met deze nieuwe site!

In het vakje 'naam' mag je je eigen naam invullen maar ook anoniem. 

Wat je maar wilt. Alvast mijn dank!


Commentaren: 2
 • #2

  Han (vrijdag, 04 oktober 2019 18:01)

  Begin van dit jaar werd ik door mijn huis-arts doorverwezen naar Klaas. Ik had last van hyperventilatie, schouder en nekklachten. Veel stress. De hele linker kant van mijn lichaam voelde anders. Had ook een 'kort lontje'.
  Al na de eerste behandeling van Klaas was ik een stuk rustiger en voelde minder van de klachten. Door de begeleiding van Klaas kan ik mijn gedachten en daden meer relativeren en ben ik dichterbij mijzelf gekomen.
  Het is nu wat makkelijker gesprekken aan te gaan met anderen en groei nog steeds in goede communicatie met mijzelf en naar anderen. Niet makkelijk en ik ben er nog niet maar het gaat stukken beter met mij. Het is fijn om af en toe, wat Klaas zo noemt; 'gereset te worden zodat ik weer goed op de rails sta.


 • #1

  Margreet (donderdag, 03 oktober 2019 15:35)

  Heb jaren lang met migraine rondgelopen. Overal geweest en niks dan pijnstillers genomen. Na een paar behandelingen bij Klaas voelde ik me hoofd minder. Nu helemaal van de pijn af. Klaas kon mij de oorzaak duidelijk maken en daar heb ik wat mee gedaan. Ben erg blij en zorg ook wat beter voor mijzelf. Sloof me minder uit om aardig gevonden worden. Mijn dank, lieve Klaas!