De kracht voor een blijer leven zit al in je!

We zitten allemaal wel eens niet lekker in ons vel. Heel normaal en meestal gaat het wel weer over. Wanneer klachten echter steeds weer terug komen, is er iets aan de hand dat om aandacht vraagt. Goede aandacht, zodat je er achter komt wat de klacht te zeggen heeft.

Lichamelijke en geestelijke pijnen zijn nooit vanzelf ontstaan maar hebben een oorzaak. Het effect van die oorzaak is pijn. Pijn die meestal op te lossen is, of te verzachten door niet om trauma's heen te gaan maar er juist doorheen. 

Pijn, zowel geestelijk als lichamelijk, heeft altijd een boodschap om er wijzer en rijper van te worden. Het trauma niet verwerken, maakt dat je pijn blijft bestaan met alle gevolgen van dien. Dat wil je toch niet?

Goede communicatie tussen lichaam en geest wordt ons niet geleerd. We kunnen dit zelf echter wél leren. Lessen waar je bewuster van wordt. Je komt daardoor dichter bij je eigenheid.

Vaak is er wel een onbewuste vraag om hulp, maar waar kun je terecht met je verwarring? Misschien mag ik je wel helpen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0