Evenementen


Ontwikkelingsdagen 

16 nov is de vierde en laatste ontwikkelingsdag voor dit jaar. Prachtig dat het zo goed loopt en we naar vier evenementen konden gaan.

Het onderwerp voor 16 november staat in het kader van 'compensatiegedrag'. Wanneer is dit gedrag aanwezig en wat maakt dat we het doen.

 

Compensatie t.o.v echte liefde. We compenseren zeer onbewust. Om daar achter te komen is het nodig je eerst te verdiepen in wat onvoorwaardelijke liefde nu echt is. Wie ben jij en wie ben jij niet?

 

We gaan het er over hebben deze dag. Het is wel een onderwerp om altijd aan te werken, voor jezelf. We zouden er vele dagen over kunnen praten/leren.  Je bent van harte welkom. Meld je wel even aan bij mij: 

 info@zenlogos.nl

 

Deze dag is op basis van een vrijwillige bijdrage. Lunch, koffie en thee is allemaal aanwezig. 

Ik verheug me er op je te zien. 

 

11 december concert/meditatie in de oude kerk eibergen.

inloop 19.30 uur. Met medewerking van Joke Kooijman, die heel mooie instrumenten bespeeld. 

Voorafgaande geef ik een kleine presentatie over wat geluid en gedachten met je lichaam doet. Daartoe zijn ook enkele dia's te zien van de kristallen van ingevroren water. Masaru Emoto heeft groot onderzoek gedaan naar genoemde invloeden. Gun jezelf deze avond. 

Iedere tweede en laatste donderdag van de maand meditatie avond. Eibergen. We beginnen om 20.00 uur. Zorg dat je wat eerder aanwezig bent. Matrasjes en kussentjes zijn aanwezig. 

 


Laat me even weten of je interesse hebt.Al deze evenementen zijn op basis van een vrijwillige bijdrage.