Meditatieavonden

Deze geef ik iedere tweede en laatste donderdag van de maand, bij bij thuis in de woonkamer. 

De avonden zijn bewustmakend en ontspannend er wordt gebruik gemaakt van klankschalen, gong, indiaanse fluit en stilte. Er is gitaar met zang. Rianne is vrijwel altijd aanwezig en begeleid haarzelf met gitaar. Ze heeft een prachtige stem. Laat je gerust meevoeren om een mantra mee te zingen. Ook alleen luisteren is prima.

 

De ervaring heeft geleerd dat deze avonden helend kunnen werken. Er iets geopend kan worden waardoor er meer inzicht kan zijn. Er is altijd tijd voor een nagesprek.

 

De sfeer is respectvol naar elkaar, en naar jezelf, omdat we allemaal graag in harmonie met liefde willen zijn. Een stil verlangen in alle mensen. Juist op deze avonden is deze energie extra te voelen. 

 

Even helemaal uit de stress van alle dagen. Fijn even aandacht geven aan jezelf in het genieten van serene rust. 

 

De avonden zijn op basis van een vrijwillige bijdrage.

Iedereen is welkom en het is niet nodig je aan te melden. 

 

Je bent van harte welkom : Polbrug 14  Eibergen. 

We beginnen om 20.00 uur en het is prettig om er 15 minuten eerder te zijn. Matrasjes, kussentjes en dekentjes zijn aanwezig.

Na afloop is er thee en wat eten. Je mag ook meteen weg gaan om zo meteen in je bed te glijden. De rust en stilte meenemend. 

 

In het eerste half uurtje wordt er een ingebracht onderwerp besproken. Dat kan een probleem zijn waar iemand mee zit of gewoon een levensvraag. Soms kom ik met een onderwerp.

 

Er zijn ontelbare onderwerpen met een spiritueel tintje, of diepgang. Het verschil tussen hoofd en hartenergie wordt liefdevol duidelijk.

We zijn immers allemaal gevoelsmensen. Hoe fijn kan het zijn dat jouw gevoel er mag zijn. 

 

Bij het binnen komen is stilte gewenst om zo meteen van de fijne sfeer te kunnen genieten. Rustig praten vanuit stilte is dan als vanzelf een mooie inleiding. 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0