Zenlogos video 2

Lieve mensen hierbij mijn tweede video en uitnodiging voor meditatie waarbij we ons aan de regels houden. Mijn praktijk mag weer normaal open. En we mogen weer naar de kapper. Hopelijk komt er geen tweede aanval op de mensheid en daar kunnen we met elkaar heel veel aan doen door diep van binnen deze wens te hebben naar vrijheid in liefde zoals we die nog nooit hebben gekend. 

Heel diep van binnen is dat wel te voelen. Althans voor velen. 

 

Kijk de video's en doe je voordeel. Om de vijand te kunnen verslaan moeten we deze door en door kennen. In jezelf maar ook buiten jezelf.  Het is daarom dat ik wat buiten het "gewone" ga op deze site. Spiritualiteit, zelfontwikkeling, genezing, de wereld, het universum. Ze zijn allemaal één. Het is daarom goed om zaken veel breder te gaan zien dat wat jezelf kunt zien. Onze ogen zullen geopend worden. De video's zijn Ned ondertiteld. De laatste heb ik wat later toegevoegd omdat deze zeer de moeite waard is. Corbett heeft op zijn site heel goed onderbouwde documentaires die een goed beeld geven in een stuk geschiedenis zoals je die niet is geleerd. We moeten wakker worden! Veel velen is dat mogelijk maar ook voor velen niet. Ook daar vrede mee vinden is een hele opgave. Maar....iemand die wakker aan het worden is, gaat nooit meer "slapen". Soms verdwijnen er video's. Als dat zo is dan doe me even een mailtje zodat ik hem terug kan zetten vanuit een ander kanaal dan Youtube. 

Hierbij de tweede video die hetzelfde is als hier boven maar dan te zien is op Bitshute: https://www.bitchute.com/video/qan9x9Puy7v0/.  

Reactie schrijven

Commentaren: 0