Video 4 "onwetendheid.

Lieve mensen hier alweer de vierde video. Deze gaat over onwetendheid in de breedste zin van het woord. Onwetendheid dat met opzet is geschapen om mensen niet wetende te houden om zo agenda's te kunnen uitrollen. Het is zo oud als de mensheid, dat wij niet mogen weten. We denken dan aan boekverbranding en het doden van mensen die veel weten en dat ook verder willen vertellen. Ook Gnosis mocht niet omdat het een enorme bedreiging zou zijn voor de kerk. Daarom werd het verketterd. In deze tijd komt het "weten" weer tot leven. In deze video gaat het over jezelf en jeZelf en over wat er om je heen gebeurt. Althans en klein gedeelte daarvan. Dit alles met de bedoeling om je dichter bij jeZelf te brengen want een prachtige wereld maken we samen. Dat begint bij jou want jij staat niet op jezelf maar bent veel krachtiger dan je kunt denken. Doe je voordeel. 

 

Komende zaterdag is er weer een ontwikkelingsdag. Het gaat natuurlijk over het mooie onze Vader vanuit het Aramees. Daar zit zo ontzettend veel in om gezamenlijk van te kunnen genieten. Hoop je te zien, maar laat het me even weten. info@zenlogos.nl 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Anne (dinsdag, 02 juni 2020 16:31)

    Heel mooi Klaas!
    Mooie thema's om te overdenken en mee te nemen naar de ontwikkelingsdag.
    veel liefs, Anne