Video 5 "de Logos"

Bijgaande video gaat over de "Logos" wat “logisch” betekent in het licht van onze Bron liefde.

De wet oorzaak en effect, en meteen daar achteraan berouw vergeving, is een wet die altijd werkt. Ook al zou je het niet willen. Het bewust worden van die wet is het bewust worden van jeZelf. Je gaat meer en meer bewuste keuzes maken. Wat breder getrokken, zitten we nu midden in het effect van duizenden jaren onderdrukking. Onderdrukking waar met de dag meer licht op komt. Jij mag daaraan mee helpen.

Misschien heb je wat aan deze video. 

Bijgaande video van Bosmaker maakt meer duidelijk over de toestand in deze tijd in Nederland. Na het plaatsen van mijn video zag ik dat hij ook een nieuwe had geplaatst. Ik volg hem graag door zijn duidelijkheid en zijn fijne achtergrond. Ik deel hem dan ook graag op mijn site. Geen leuke berichten maar we moeten op de hoogte zijn voordat we vrijheid kunnen creëren. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0