Zelfzorg protocol C 19

Altijd goed om van het alternatief op de hoogte te blijven. Huisarts Elens geeft hiervoor mooie tips waar je wat aan kunt hebben aangaande de griep of een griep. 

 

Zie daarvoor deze link. 

 

Het aller belangrijkste blijft dat je goed voor jezelf zorgt. Vitamine C kun je nooit te veel nemen. Vitamine C is goed voor ontelbare preventie voor je lichaam. Ook voor het aanmaken van goed cholesterol. Het verkeerde wordt aangemaakt omdat er te weinig vitamine C is. 

 

Dieren maken het zelf aan maar wij mensen kunnen dat niet. Bij tekort is het niet zo dat je meteen ziek wordt. Het is een zeer langzaam proces waarmee je lichaamsgezondheid, je immuniteit, langzaam maar zeker af zal nemen. Ook vitamine D is goed om extra te nemen en met name bij de donkere dagen met weinig zon. Allemaal zeer gezond lieve mensen en van en door de natuur. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0