De universele wet van "oorzaak en effect berouw vergeving.

Rond het meer Bohinj in Slovenie heb ik deze video gemaakt. Dit tijdens een wandeltocht van 14 km om het meer, door de prachtige natuur. Ik heb mij laten inspireren door de gebeurtenissen tijdens de wandeling. Er waren ook verrassingen voor mij en die kwamen ook nog eens tijdens het monteren van de video. Tijdens de wandeling kwam ik een vlinder tegen die op het pad lag. Deze heb ik liefdevol opgepakt en op een betere plek achter gelaten. Vlinders symboliseren wel eens een boodschap vanuit de spirituele wereld waar iemand is waar je op dat moment in gedachten, en in dit geval ook pratend, mee bezig bent. Het kwartje viel op het moment van filmen niet, maar nu wel. Zo wordt deze video ook een beetje eerbetoon aan mijn lieve vriendin Tina. Zij is in 2017 helaas overleden. 

 

De video heb ik in tweeën geknipt omdat deze anders te lang is. Ook niet de bedoeling, hoewel ik wel een week kan praten over deze universele wet die door onze creator is gemaakt vanuit de Logos. De wet is dus logisch. Alles wat je doet, denkt of nalaat heeft effect vooral op jezelf. Vaak zonder het te weten.

 

Misschien vind je hem wel nuttig en kun je er wat mee. Jij bent niet anders dan ik en andere mensen en deze tijd is er rijp voor om dat te gaan zien. Als we dat massaal gaan zien, en dat is gaande, zullen er geen oorlogen meer zijn en geen misdaad. Dat aan de huidige chaos voorbij. Want, als je een huis gaat verbouwen is er ook eerst chaos. Zo is het ook met onze wereld en misschien nog wel meer planeten waar het kwaad de dienst uitmaakt. Heb je vragen, vraag ze dan. Alle vragen beantwoord ik. 

De link over jouw scheppingskracht:   https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/over-scheppingskracht-en-het-toepassen-ervan/

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0