Universele natuurwetten.

Extra stimulans om over natuurwetten te schrijven, komt van de 8 uur durende presentatie van Mark Passio die ik verspreid over een paar weken, tot mij genomen heb. Voor mij was het al gesneden koek en mijn wens is om naar die wetten te luisteren en ze te volgen. Toch is het heerlijk te horen hoe anderen spreken en handelen over en naar natuurwetten. Ik hou van logica en heb kennis van die Logos. Het maakt me blij dit te kunnen zeggen. De natuurwetten zijn zo simpel, dat de meesten het niet kunnen of willen snappen. De tijd is echter aan het veranderen. 

 

Mark Passio kent heel goed de andere kant van liefde, het satanisme, omdat hij daar zelf priester in is geweest. Hij kent zijn vijanden door en door. Ik ook, door gedegen afschuwelijk onderzoek en vele praktijkvoorbeelden hoe de satanisten de wereld in hun klauwen hebben. Het heeft me uiteindelijk wijs, blij en vrij gemaakt. Na een langere tijd van een soort depressie omdat alles waarin ik geloofde onder mijn voeten was weggevaagd. Niets bleek zo te zijn zoals het mij geleerd was. Niets. De wereld waarin ik geloofde en vertrouwde was en is een nepwereld van misleiding door onze hebzucht, gemak en apathie gecreëerd. Nu komt het afschuwelijke effect daarvan echt naar boven. 

 

Universele natuurwetten zijn niet door mensen gemaakt. Hoe graag een paar mensen op deze planeet zouden willen ook hier controle over te hebben. De mensheid zit middenin de ellende van hen die de natuurwetten al duizenden jaren om willen buigen. Wat recht is krom te maken. Alles is daartoe geoorloofd om dat doel te bereiken. Letterlijk alles. Zij kunnen hun gang gaan doordat wij niet willen zien. Doordat wij geloven in de goedheid van onze 'leiders'. Je kunt wel zeggen dat we ze blind vertrouwen, deze externe morele autoriteiten zijn dodelijk. 

 

Even een paar voorbeelden omdat die het meest tot de verbeelding strekken. Het transgender programma waarin kinderen al heel jong wijs wordt gemaakt dat zij hun eigen geslacht mogen bepalen. Het willen uitwissen van de woorden zoals hij, zij, man, vrouw, jongen, meisje en alles wat het geslacht aangeeft. De toegang tot ruimtes zoals toiletten en douches moeten transgender worden. Pedofilie moet legaal worden.

 

Dan nog de genetische manipulatie van mens en dier. De wet is er door dat men mens en dier mag mengen. Dat doen ze al lang, zo kwam ik tegen in mijn onderzoek. We laten het gebeuren en dat is ook de grootste reden dat het niet zal stoppen. Natuurlijk gebeuren gruwelijkheden in het geniep en van het licht onttrokken.  In deze tijd komen ze wél aan het licht. Te gruwelijk om waar te zijn? Nee! het is nog veel erger dan dat een mens zich voor kan stellen. 

 

Op scholen krijgen kinderen al heel jong onderwijs in seksuele gemeenschap. Dat begint al op de leeftijd van 5 jaar. Anale seks en keuze jongens en meisjes zijn er eigenlijk niet meer. Ze zijn allemaal gelijk. Het is een illusie dat je een meisje of jongen bent. Ja, die lessen beginnen al op de leeftijd van 5 jaar! Het is een brainwash programma. Zo zijn wij ook gebrainwasht vanaf onze geboorte. Kijk deze video even om een indruk te krijgen wat er met onze kinderen aan het gebeuren is. Ja, vooral hier in Nederland! Dit soort video's worden vooral niet verwijderd! Het gaat tegen de ons gegeven natuurwetten in. Het is antimens recht in je gezicht. 

 

 

De propaganda dat we geen vrije wil hebben maar moeten gehoorzamen aan wat ons gezegd wordt. De straffen worden steeds aangescherpt en wel op alle vlakken. Angst is hier het wapen, dat tot nu toe nog zeer succesvol wapen is. Met een volk in angst kan alles wat de angstmaker maar wil doen. Het wapen angst regeert de wereld al zeker 16000 jaar. Angst als middel ons ware zijn te onderdrukken.

 

De "verhalenvertellers" zijn meesters in het gebruiken van angsten in hun verhalen. Overheden hebben daartoe ook altijd vijanden nodig om het volk te kunnen mobiliseren en hun agenda uit te kunnen rollen. Is er geen vijand, dan creëren ze er wel een paar. Goed te zien in onderstaande link "Zeitgeist". 

 

Beelden worden daartoe ook gecreëerd. "valse vlagaanvallen" in overvloed, al die 16000 jaar. Alle oorlogen zijn door leugens begonnen. Alle. Doe zelf een beetje onderzoek en je gaat het zien. De documentaire : Zeitgeist  heeft mij in 2007 nog meer wakker gemaakt.  Deze is te vinden met Nederlandse ondertiteling maar je moet daar veel moeite voor doen. Deze film mag je dus niet zien, zoals heel veel van internet gebannen is. Juist wat je niet mag zien is voor velen gelukkig zeer aantrekkelijk omdat het dichter bij de waarheid ligt dan we mogen geloven van o.a. de NOS en onze onderdrukkers die we regering noemen.

 

 

We moeten immers de verhalenvertellers geloven! Ook hier telt dat kennis vrij maakt. Geen angst maar kennis maakt vrij. Als je kennis vergaart, weet je. Als je weet hoor je niet bij de onwetenden, zij die de verhalenvertellers geloven. Je kunt zelfstandig nadenken en hebt ontdekt dat velen dat onbewust hebben afgeleerd. Helaas bleek dit ook in de geschiedenis dodelijk. Zo zal het nu nog veel dodelijker zijn, in deze tijd van openbaringen. Deze openbaringen, met andere woorden, aan het licht komen, zullen ons bevrijden van onze onderdrukkers. De overlevenden gaan een ongekende mooie tijd tegemoet. Een tijd waarin technologie en natuur er voor alles wat leeft zal zijn ten goede, zoals het hoort en werkt volgens de ons gegeven universele wetten. 

Mark heeft het over het woord occult.  Dat woord heeft een verkeerde lading, voel maar. Dat wij daar een negatief gevoel over hebben, is ook een form van hersenspoeling. Occult betekent geheime leer of verborgen kennis. Kennis waarvan gewenst wordt dat wij daar geen weet van krijgen. De kennis over natuurlijke wetten zijn ons in de hele geschiedenis onthouden omdat kennis de huidige controlerende macht zal vernietigen. Al eerder schreef ik over het woordje obscurantisme. Ook de zeer belangrijke betekenis van dit woordje is ons onthouden te leren. We zijn dom gehouden. Ook hooggeleerden kunnen enorm dom zijn! Hoe hoger de opleiding hoe hoger het brainwash gehalte. Wie heeft de controle al 150 jaar over alle opleidingen?

 

We moeten dus koste wat het kost onwetend blijven. Zelfstandig nadenken is een gruwel in de ogen van onze heersers. Weet dat de heerschappij over o.a. de planeet aarde aan lucifer is gegeven, althans voor een bepaalde tijd. 'Hij moet zich haasten omdat er niet veel tijd is voor hem" zo staat in de bijbel geschreven. Met daarnaast tal van andere bronnen die op mijn pad kwamen en komen. Zo ook Marcel Messing die heel veel kennis heeft. 

Dus occulte kennis is een must geworden in deze tijd. Die sluizen moeten geopend worden. Kennis maakt vrij! 

 

Ook Jezus is iemand die over natuurwetten sprak en spreekt. Wetten gemaakt door onze schepper. Onze Vader. Zo vertelt Mark Passio. In een adem kan ik natuurlijk Ramana Maharshi, Tích Nhat Hanh en vele meer noemen. Allen vertellen er over en leven er naar.

 

Er naar leven is de boodschap. De wetten onderzoeken en er mee experimenteren. Niet aanbidden, zoals Boeddha onderwees. Als een wijsheid niet geleefd wordt, maar tot een ceremonie gedenigreerd wordt, verblijft de wijsheid in onwetendheid en blijft  deze dood. Er lopen vele doden rond op deze prachtige aarde. 

 

Dé oorzaak van alle ellende op aarde, tot nu, en duizenden jaren terug. De aanbidders van satan hebben van Jezus een idool gemaakt i.p.v een ideaal. Onze eerste kerkvader Ireneüs van Lyon is de man die de verzoeningsleer heeft uitgevonden. Heel sluw want daardoor is Jezus voor velen een morele externe autoriteit geworden. Wie wordt er dan in werkelijkheid aanbeden? Mark Passio zegt het klink klaar. 

 

Laten we eens kijken wat Jezus daar zelf over zegt: "Het innerlijke weten, verbonden aan de Christus in het eigen hart, stijgt uit boven de uiterlijke wet". Ja, als je je daaraan wilt houden moet je veel angsten overwinnen, toch? Angsten ingeprent vanaf onze geboorte. Je moet dit en je moet dat, want anders........ Angst (nogmaals) is het wapen van onze onderdrukkers.

 

Liefde en de waarheid zijn één en altijd logisch omdat dé ware natuurwet zo is. Als je dat nog ontkent, is je kennis (nog) niet op die frequentie om dit te kunnen begrijpen. Er zijn er ook niet het niet willen zien. Dat zijn de slaven die hun slavernij altijd blijven verdedigen. Meestal hebben ze een goede baan met een goed inkomen of zijn te angstig om de waarheid te willen zien. Toch moeten ook zij er zijn om het grotere plaatje te kunnen schouwen. Alles komt uiteindelijk ten goede. Onthoud dat goed, omdat de appels erg zuur zullen zijn. 

 

Nog een voorbeeld van Jezus. Hij loopt op een zondag langs een akker met zijn discipelen. Op de akker is een man aan het werk. Jezus spreekt hem aan en zegt: "Als je weet wat je doet ben je een zalig mens. Als je niet weet wat je doet, ben je een wetsovertreder"

In die tijd was het immers verboden om op de sabbat te werken.  

 

 

Universele natuurwetten zijn nooit door mensen gemaakt. De basis voor deze wet, aangaande de mensheid is: Niemand is baas over mijn morele eigenheid die verbonden is aan die Christuskracht of God. Daar heb ik enkel verantwoording naar af te leggen. In wat goed en wat kwaad is. Ik zal mijn naaste niets misdoen. Zo ook niet de aarde met alles wat daarop leeft. Doe ik dat wel, zorg ik er voor dat het weer geheeld wordt. Of toon berouw voor mijn daden en vraag om vergeving. 

 

Lieve mensen met deze wet kan niet geknoeid worden. Doet de mens dit wel, volgen er op natuurlijke wijze gevolgen. Oorzaak en effect. We zitten middenin de effecten van het duizenden jaren negeren van die universele wetten. Als je daarin verandering wilt, begin dan bij jezelf. Doe kennis op van het occulte. Kijk om je heen en maak je vrij. En, nogmaals, ga ontdekken of je in een slachtofferrol zit of niet. Van och och wat ben ik toch zielig. Niemand snapt mij. Ik heb alles al geprobeerd maar niemand ziet mij. Arme arme ik. Allemaal compost voor het laten groeien van veel woede, want de woede 'snapt' je nep ik wel. Blijf bij jeZef, ook tijdens het "eten" van de heel zure appels.

Groter doel van is om je vrij te maken zodat je een lichtwerker gaat worden. Meer licht is de dood voor het duister die op dit moment als een wilde briesende leeuw om zich heen slaat. Wees niet bang maar verhoog je kennis. De liefdevolle frequentie zal zijn als een oase waar je steeds weer je accu kunt opladen. Ieder mens heeft toegang. Heerlijk!   

 

In deze tijd waarin wij leven, komt wijsheid tot leven. Wordt wijsheid gegeten en gedronken. Door velen met goede gretigheid. Mensen worden massaal wakker en gaan om zich heen kijken. Natuurwetten komen zo meer aan het oppervlag en zijn langzaam maar zeker aan het verdwijnen uit het occulte. Hier probeer ik ook mijn steentje aan bij te dragen om blogs te schrijven en nog veel meer te doen. Ook mijn voorgenomen avontuur heeft hiermee te maken. Ik word er blij van. 

Om wijsheid tot je te nemen is bereidheid nodig. Je vrije wil leren mobiliseren om dat te willen. Ook moet het vermogen er zijn om het tot je te kunnen nemen. Je natuurlijke daadkracht. En de kennis moet bewust aanwezig zijn om tot je te nemen. Het niet beschikbaar van kennis noemt Mark nescience wat ook onwetend betekent omdat (nog) kennis nergens aanwezig is.

 

Dan kun je het ook niet weten. Of wel voor jezelf maar dan niet te delen met anderen omdat deze het (nog) niet kunnen begrijpen. Dat noemen ze paranormaal. In mijn beleven zijn alle mensen paranormaal maar para abnormaal gemaakt. De mensheid is in mijn ogen dan ook abnormaal. Maar we zijn op weg naar een geheel nieuwe wereld waar nog geen voorstelling van is. Natuurlijk niet de wereld die Klaus Schwab promoot: "the great reset" en al de wereldleiders: "Je bezit niks en zult gelukkig zijn". Het doel is dat we allen robots zullen zijn. Het plan is dat dit in 2030 rond moet zijn voor de paar mensen die dan nog in "leven" zijn op deze aarde. Dat zal niet gebeuren door het ontwaken van de mensheid. Dankzij de ellende.  Alles keert ten goede. Ook nu nagenoeg alle landen het programma van psychopaat Schwab volgen. Onze regering en koning zeggen het zelf, dat de NWO er moet komen. Zij hebben het dan over de populatie. Te verschrikkelijk om te kunnen geloven? 

 

Wanneer kennis wel aanwezig is, en voor het oprapen, noemt Mark Passio dat het negeren van kennis. 'Ik wil het niet weten'. Dan blijft een mens ook onwetend maar dan bewust. Naïviteit past daar ook goed in. Goedgelovig zijn in wat tot je komt en het niet dieper onderzoekt op waarheid. Dat kan dus ook omdat iemand daartoe geen vermogen heeft. Die iemand is er niet minder om, als je wat verder kunt kijken dan enkel het fysieke lichaam dat verbonden is met angsten en sterfelijkheid.  

 

Er zijn mensen die de wijsheid in zich hebben vergaard, maar nog steeds een externe autoriteit nodig hebben om te helen van trauma's. Dat werkt voor hun gezondheid averechts omdat zij zichzelf weigeren te herkennen blijven zij zichzelf negeren. Ook dan sterf je een geestelijke (spirituele dood). Je kunt het herkennen aan lichamelijke  en geestelijke klachten. Bewust onbekwaam. "Je had het kunnen weten". Vraag om hulp! Er is meer dan wat je in de spiegel ziet. Onze ziel heeft namelijk een lichaam. 

 

 

Het negeren van kennis in dezDeze tijd geeft het resultaat dat men zich massaal laat prikken met een injectie die nog in "experimenteel" onderzoek is. Angst is de ingeblazen raadgever. Geen kennis, buiten dat wat de verhalen vertellers  ons wijs maken via de mantra's in de MSM. Schokkend om te zien en het blijft ook schokken. En je hoeft niet helderziend te zijn om te weten dat het nog veel schokkender zal worden. Meerdere zeer gewaardeerde deskundigen zeggen dat de poorten van de hel open zullen gaan, dit najaar wanneer nieuwe infecties zullen komen en het ingespoten mechanisme in werking zal stellen.

 

Natuurlijk is het serum uitvoerig getest maar op een andere manier dan mensen geloven. Dat het helpt is ook een waarheid. Maar wie helpt het?  Kennis die voor handen is maar niet wordt opgenomen omdat het genegeerd wordt. Onder hypnose van de onophoudelijke stroom van propaganda, kan er geen ruimte meer zijn tot bezinning, rust en wijsheid toe te laten. Terug te gaan naar je innerlijke morele autoriteit, verbonden met de Bron God.

 

Daar kun je vinden in bezinning, rust en stilte. In de natuur even contacten met jezelf. Een goede wandeling het voelen van de bomen, het ruiken van de natuur, het horen van de volgens, de wind, je ademhaling en het voelen van je hartslag. Zo wordt je weer een levend mens. Een mens waarvan haar ziel de eigenaar is, verbonden met de ons gegeven natuurwetten. Daar hoort ook de wet van aantrekking bij. Hoe mooi! Wat je denkt zal gebeuren. Blijf positief. Zoek gelijkgestemden op om ook zo je accu op te laden. Doe je meditaties, luister muziek, laat TV en radio uit! Neem goede info tot je, bel een vriend, vriendin of bekende. Laat je licht schijnen want velen zullen het zien. 

 

 

Lieve mensen ik besef het van de daken te willen schreeuwen. Ook weet ik dat velen het niet willen horen. Velen zien verdeeldheid in hun vriendenkringen en eigen familie. Ook ik. Daar ben ik al opgehouden met het roepen omdat het geen zin heeft. Inplaats daarvan accepteer ik in rouw en verdriet maar ook een soort onthechting proces, waar ik zelf van schrok.

 

Om te kunnen overleven of om te blijven staan? Mijn kracht haal ik uit die universele wetten van waarheid en liefde. Voor mij wetten van logica of de Logos. Deze zijn in ieder mens aanwezig. Er zijn "vrienden" van mij die mij niet meer moeten omdat ze vinden dat ze in de verdediging moeten. De waarheid is dat ik hen probeer te verdedigen met een poging te laten zien. Vergeefs voor velen. Niet voor allen! 

  

Laat je goed informeren door niet MSM te bezoeken maar vele goede anderen: Frontnieuws is er een van en ook NineForNews en vele vele meer. Gelukkig maar. Doe je voordeel!

 

Heb je vragen, wil je bijeen komen om te praten, wil je meedoen met een mooie meditatie, wil een een consult, wil je mailen of bellen, laat het niet verstoffen. Godje geld zal je niet tegen houden. Ik ben niet uit op godje geld. 

 

Heb je ideeën laat het me weten. Ook zie ik vaker ouders waarvan hun gezin in verdeeldheid is. ik ben er graag voor je. Dan ben ik weer dankbaar voor de aan mij gegeven kennis. Dwars door alle pijn en ellende heen. Dat maakt me gelukkig. 

 

liefde is met ons allen. 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0