Geestelijke eenheid is sterker dan......

 

Als je een beetje om je heen kijkt, objectief dieper en met een open blik kunt kijken, is het duidelijk dat we middenin een spirituele oorlog zitten. 

De oorlog gaat tussen mensen die hun eigen gang willen gaan in alle vrijheid. Zelf willen beslissen wat ze doen en daarbij nooit een naaste, de aarde of wie dan ook schade willen berokkenen. In tegendeel! Deze mensen hebben vaker een dieper spiritueel bewustzijn en zijn liefdevol bezig met zichzelf en met anderen. Deze mensen vertegenwoordigen de Christusenergie en weten dat er meer dan vijf zintuigen zijn. Zij weten dat er kracht zit in het denken en handelen vanuit liefdevolle energie. Zij weten dat de mensheid hierin in basis één is. Deze mensen zijn de lichtbommetjes in deze zeer belangrijke tijd. Hoe meer licht hoe sneller we het heel goed krijgen. 

 

Deze lieve "mensen" zijn de vijanden van een paar duizend "Frankensteins"  van het duister die totale controle over de gehele mensheid wil bereiken. Dat is altijd en eeuwig hun plan geweest en zij kennen de betekenis "stoppen" niet en ook de betekenis van "eerlijk zijn" niet. Met andere woorden, zij kunnen niet stoppen en kunnen niet eerlijk zijn. Zij kunnen zich handhaven door leugens te verspreiden en daartoe hebben zij de controle over alles wat mensen belangrijk zijn gaan vinden. Ook daarin hebben zij een hoofdrol gespeeld, wát de mens belangrijk moet vinden en wat de mens moet geloven. Zo mag dit artikel ook niet en loop ik kans op repressies omdat ik niet buig voor het "beest" . "De leugen regeert en is tot waarheid verheven." 

 

Hun wapens zijn de controle over geld, controle over de media want deze is in handen van zes eigenaren met dezelfde agenda. Met de media bedoel ik, alle kranten, tijdschriften, studieboeken, radio, TV, alle onderwijs, politiek, en vrijwel alle belangrijke leiders van het volk. Zij zijn de oorlogen begonnen, hebben deze gefinancierd en beëindigd. Zij beginnen oorlogen waar zij maar willen. Zij handhaven de volgorde; "probleem - actie - beslissing". Schuwen, aangaande hun acties, niets en zijn meedogenloos. Kennen geen emotie. 

 

Zij weten dat de mensheid hun gruweldaden niet kunnen of willen geloven, waardoor zij gewoon hun gang kunnen gaan. Het is immers te erg om waar te kunnen zijn! Lieve mensen het is waar! Het gebeurt recht onder je neus. Ook als je het niet wilt zien, en vindt dat het niet waar kan zijn. Het woord naïef is daarvoor uit gevonden. Ik heb de betekenis nog even opgezocht en kan je aanraden deze nog eens tot je te nemen. Wij, lieve mensen, dienen bewust te worden door niets uit te sluiten maar alles, zonder enige uitzondering, in ogenschouw te nemen. De mensheid zal weer zelfstandig moeten leren na te denken, want zij zijn misleid om zich slaafs te onderwerpen aan externe morele autoriteiten. 

 

Die haters van de mensheid hebben alle technologie onder controle en gebruiken deze om hun doel te kunnen bereiken. Zoals gezegd, totale controle over de mensheid en aarde. Op dit moment propaganderen zij enorm het "vaccin" dat inhoudelijk barst van technologie en daarmee verbonden is. Grafeenoxide is het wondermiddel voor hen om hun duivelse agenda uit te kunnen voeren. Weer te gruwelijk om waar te zijn? "nee" dat is zo erg, dat zouden ze nooit doen" Oh nee? Ook hier gebruiken zij hun volgorde van " probleem, actie, beslissing. Hun probleem was om de mens zo ver te krijgen om de spuit te nemen. De actie is de plandemie, de beslissing is dat iedereen die gifspuit verplicht moet of er om smeekt. De tegenstanders zal het zwijgen opgelegd worden. Zo is het plan, recht onder onze neus. Nu is het nog eventjes rustig maar het zal hier net zo gaan als nu in Australië, waar het nu wintertijd is. 

 

Ik heb geprobeerd om in het kort duidelijk te maken hoe deze oorlog in elkaar steekt en dat het een spirituele oorlog is. Moge duidelijk zijn dat al mijn blogs over bewustwording gaan omdat deze oorlog vooral kan woeden door onze keuzes.

Vooral als keuzes bepaald worden door angsten. Ik zal nog een keer uitleggen wat onder het woordje "angst" valt zodat je het beter kunt zien: ego, woede, jaloezie, hebzucht, begeerte, trots, twijfel, onwetendheid, chaos en twijfel. En natuurlijk alle combinaties hiervan die je maar kunt bedenken. Wees daarin voor je zelf maar eens creatief. Rode lijn is dat je accepteert van jezelf dat je een lief mens bent. Vanuit die acceptatie kun je pas gaan opruimen. Soms is daar hulp voor nodig maar niet altijd. Hulp is ook een goed gesprek met wie dan ook. 

 

Moge duidelijk zijn dat al mijn blogs over liefde gaan en haar sluwe tegenpolen. Daar is namelijk mijn leven aan gewijd. Te doen vanuit zuiverheid en in zuiverheid, is het waar ik vurig naar verlang. Het verlangen en doen is een continu loslaten van alles waarvan ik dacht dat het belangrijk is en was. Het onthechten van het "waardeloze". Het kunnen Zijn in mijzelf en met anderen. Heerlijke geestelijke éénheid die resoneert met onze echte ware Bron. Die Bron die het hele universum heerst met haar universele natuurwetten. Het maakt mij altijd blij nederig te weten daar deel vanuit te maken. Nederigheid in weten, vertrouwen en voelen. Makkelijk? Nee! met vallen en opstaan en veel tegenwerkingen in onbegrip. Toch voel ik me steeds blijer en jong! Ondanks heel erg vervelende aantijgingen en het verdoemen van mij als mens. (Lol) omdat ik, nu ik dit schrijf, de woorden van Jezus herken : Vader vergeef het hun want ze weten niet wat ze doen". Wanneer je niet onwetend meer bent, maar kennis hebt over wat Hij hiermee bedoelt, kan iedereen het. "Groot mededogen" wordt geboren uit kennis. 

 

 

De andere kant van "angst" is "liefde". Als je baalt van dat woordje liefde, baal je van jezelf. Baal je van je ware identiteit. Jij bent namelijk liefde, enkel om dat te kunnen accepteren is daadkracht nodig en vooral inzicht en het losmaken van wat je bent gaan geloven over jezelf en anderen. Vraag het gewoon aan je schepper, Bron of God. Hoe ik aan dat weten over mezelf ben gekomen? Is een heel goede vraag. Helemaal wanneer het tot je door gaat dringen hoe we ons leven lang zijn belazerd. Als je er achter komt dat niets is zoals het lijkt dat het is, wordt alles letterlijk onder je voeten weggemaaid. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat dit heel pijnlijk is. Onzeker maakt, en alles in drijfzand lijkt te veranderen. Help! help! leek ik te roepen in pogingen dat anderen me snappen. Eh dat was naïef van mij, zo weet ik nu. Ik kwam er pijnlijk achter dat geen van mijn geliefden het vermogen hadden om het te kunnen snappen. De oude wereld, het verradelijk drijfzand diende getransformeerd te worden in een krachtig liefde besef, in mededogen, vergeving en vertrouwen. Zonder mijn ervaringen in mijn leventje, goed te "schouwen", geen transformatie. Meer en meer "lichtwerkers" komen in en aan het licht. Het worden er met de minuut meer. Deze keer is het geen oorlog met bommen en granaten. Wel een chemische met aan de andere kant licht. Veel licht. 

 

 

Dankbaar ben ik dat er universele wetten zijn die onbuigzaam zijn. Die gemaakt zijn door de bril kijkend van liefde. Voor mij een herkenning in mijZelf verbonden met die resonantie van het Al. Keer op keer, en in deze tijd vooral, zie ik bevestigingen. Zie ik meer en meer mensen mee dansen in die zelfde resonantie in een geweldige blijheid en met heel heel veel licht aan de horizon. Blij om in deze tijd te mogen leven. Hoe heftig ook. We zullen weer één worden! 

De oude wereld, het verradelijk drijfzand dient getransformeerd te worden in een krachtig liefde besef, in mededogen, vergeving en vertrouwen. Zonder mijn ervaringen in mijn leventje, goed te "schouwen", géén transformatie maar blijvend slaafs gedrag voor die externe autoriteiten van angst en chaos. 

 

Dankbaar ben ik met de universele wetten die onbuigzaam zijn. Die gemaakt zijn door de bril kijkend van liefde. Voor mij herkenning in mijZelf, verbonden met die resonantie van het Al. Keer op keer, en in deze tijd vooral, zie ik bevestigingen. Zie ik meer en meer mensen mee dansen in die zelfde resonantie. Die resonantie die geen angsten kent. "Janssen" doet niét mee en kijkt me dode bange ogen toe. 

 

Die resonantie die helpt om angsten te overwinnen! Mijn God, wát een angsten! Wat een vrijheid en blijheid om daar los van te geraken. Of er alleen nog maar aan te proeven!

 

Moge duidelijk zijn dat de werkelijkheid voor (nog) het overgrote deel van de mensheid, beheerst wordt door angsten. Mensen die ver weg zijn van de echte waarheid. Echte waarheid die verpakt is in ware liefde. Het strikje om het pakketje van de waarheid, ben jij! Durf het maar eens los te trekken. Je krijgt het nooit meer dicht, door het "oogverblindend licht." 

 

Deze blog heb ik geschreven met veel "ik" omdat "je of jij" belerend kan zijn en dat wil ik niet. Ik kan je niets leren. Wel een handreiking geven of het goede leven voor mijzelf. "Wie goed doet, goed ontmoet," past in dezelfde universele natuurwet. Ik ontmoet heel erg veel "goeds" wat een geschenk is voor eeuwig. Heerlijk!

 

 

 

 

 

Ik vertrouw er op, goed te ontmoeten op mijn reis die in het weekeinde van 14 augustus zal beginnen. Ik blijf in Europa omdat er veel gaat gebeuren wat kan maken dat ik weer terug naar "huis" moet. Maar het kan ook zijn dat het niet mogelijk meer is terug te gaan. Of dat het beter is te blijven waar ik zit. Ik weet het niet lieve mensen. 

Je kunt me volgen op You Tube blog "krazyklaas". Ik probeer twee vlogs  van ongeveer 20 min in de week te maken zodat je me kunt volgen. Ik weet dus niet wanneer er een terugreis zal zijn. Op Telegram "Zenlogs" ben ik te bereiken. Wil je online een afspraak, laat het me weten.

 

Allemaal heel spannend voor me. Ook hier moet ik veel angsten overwinnen en vertrouwen winnen. Het gaat me lukken met de hulp van God, de Bron of het Zijn of het All. Wat het ook is en hoe je het ook noemt, het is er, in al mijn nederigheid. 

 

Liefde is met ons allen want hierna gaan, in éénheid gaan we een ongekende goede tijd tegemoet.

 

Liefs van mij klaas. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0