Weer terug in Nederland

Lieve mensen, na een kleine zeven maanden op reis te zijn geweest op mijn motor, ben ik weer aangeland in Nederland.

 

Het doel van mijn avontuur was om vrijheid in mijzelf te zoeken en te bevestigen. Hoe vrij ben ik, of hoe gevangen ik ben. Hoe gevangen ben ik door mijn angsten? En wat zijn dan vrijheid belemmerende angsten? Hoe kan ik vaste planningen loslaten en gaan op vertrouwen? Ook in de tijd die nu gaande is en gaat komen. En er gaat nog heel veel komen wat echt niet leuk is. Natuurlijk valt ook woede onder angst. Net als jaloezie, hebzucht, begeerte, ego, onwetendheid, trots en twijfel. Angst heeft vele gezichten. Van deze hele rij aan gezichten is woede, die dus onder angst valt, de meest opeisende energie. Woede maakt immers blind. Ook als het de onbewuste achtergrond muziek is in het onderbewustzijn. Ik overweeg hier een themadag over te gaan houden. Misschien wel twee. Belangstelling?

 

Veel meer dan dit soort vragen zijn beantwoord, lopen door in nog meer nieuwe inzichten en steeds weer nieuwe acties. Daarvoor leef ik. 

 

Ik heb iets gedaan wat de meeste mensen niet durven of niet kunnen. Omdat ik ook een mens ben, kan ik het beste terug kijken op mijn eigen gevoelens en ervaringen. Wat die met mijn gedaan hebben, deze reis. Dit wil ik graag met je delen.  Een reis die een belangrijk onderdeel blijkt te zijn van mijn eigen levensreis. Dit, omdat dit avontuur, los staat van mijn reguliere leven waarin alles geregeld en gepland is. Gekoppeld aan een groot aantal rituelen die ik bewust en onbewust deed in een soort automatisme. Waar ik nog steeds, maar dan bewust, even met één been in kan gaan staan om te kunnen schouwen wat er gebeurt. Hierover zou ik alleen al vele bladzijden kunnen schrijven. Het op afstand te kunnen schouwen, doet me veel. Je gaat hier veel lezen over wat er gaande is, zonder dat ik een blad voor de mond neem. 

 

Het avontuur gaf de gewenste rust om te kunnen over....denken. Om mijn denken nog meer te leren combineren met gevoelens. Zo, wat ik vaak mee geef aan mijn clienten om iedere dag te oefenen: "Wat voel ik en wat denk ik?". Ik heb ontdekt dat er in mijn dagelijkse leven te veel ruis op de achtergrond zat om snel dieper te kunnen landen in mijn eigenheid. Spiritueel gezien, verschilt deze oorspronkelijke eigenheid niet met andere mensen. Er zijn steeds meer mensen die deze woorden kunnen begrijpen. Daar richt ik mij ook toe. Er is namelijk een heel grote groep mensen die niet meer zelfstandig na kunnen denken. Ook dat is mij zeer duidelijk geworden. Deze mensen zijn niet meer te bereiken. Zitten helemaal vast in een soort hypnose van cognitieve dissonantie, straks meer hierover.  Als jij als lezer nu boos gaat worden om mijn woorden, lees dan niet verder omdat ik, zoals gezegd, dit artikel niet voor jou heb geschreven. Wel begrijp ik cognitieve dissonantie. Hier een link Nederlands ondertiteld waar het precies wordt aangegeven hoe het zit.  Of misschien juist wel, als je iets door de hypnose mist heen kunt kijken. Daar kom je dezelfde angsten tegen die ik ken en weet. Zie vooral de link (hier) boven. Neem de tijd om het op je in te laten werken. 

 

 

De genoemde hypnose/trance onderhouden zij onbewust zeer goed door meerdere keren per dag het journaal te slikken of horen. De kranten lezen en elkaar angsten aanpraten, enz. Zo je weet, worden er enkel leugens en halve waarheden verteld. Een en al propaganda voor het "beest", de anti mens en anti Christ. Steeds meer mensen herkennen dit feit. Ook heb ik gezien dat een bepaalde groep mensen helemaal vast zit en geen kant meer op kan. Snel geïrriteerd raken en zichzelf totaal afsluiten van de waarheid.  Niet te bereiken. Herhalen enkel de mantra's doe zij de hele dag tot zich nemen via hun "nieuwskanalen" waardoor zij in onwetendheid gevangen blijven zonder dit te beseffen. Ik zag ze, op de campings, de hele dag door NOS bekijken of hun eigen landelijke NOS, waarvan ik weet dat deze allemaal dezelfde mantra's doen. Zij dienen onbewust het genoemde beest. Wellicht vertel ik niets nieuws.

 

 Ik ben heel blij met de info onder de link hier, dezelfde als hier boven. Ik kreeg het tijdens dit schrijven. Het maakt me blij het te zien. Vooral omdat ik bij lange na niet de enige ben. "Wij hebben het niet geweten" zullen zij over enige tijd zeggen. De waarheid is' "we wilden het niet weten". Deze groep onwetenden zal veel hulp nodig hebben van mensen die niet oordelen. Deze zijn er meer en meer en ook dat maakt bij blij. 

 

Ik heb geleerd deze mensen minder te oordelen. Het is niet aan mij om dat te doen. Als ik het wel zou doen, dan zou ik mijzelf ook in het gevang houden, zo heb ik ontdekt door al mijn oordelen, woede en frustratie. Dus, los leren laten, oefenen. Dat gaat gepaard met veel rouw en lijden, waarna er prachtige opklaringen komen. Meer inzichten en meer blijheid. Ook dat ik van die mensen kan houden, die volledig in onwetendheid verkeren en ook niet willen weten. Zij kunnen de waarheid niet aan. Ik snap het goed omdat ik ook zo was. Als kinderen met handgranaten spelen, weet je wat er gaat gebeuren. Die kinderen niet. Al wetende is er veel lijden, rouw en afstand. Je kunt namelijk niets doen dan schouwen en zien wat er echt gaande is. Dat wapent mij meteen tegen wat er gaat gebeuren. Dan komen de woorden van Jezus als vanzelf in mijn hoofd: "Vader vergeef het hun want ze weten niet wat ze doen".

 

Ik ga geen paarlen meer voor de "zwijnen" gooien. Wijze woorden van Jezus, die ik graag wil volgen. Voor mij telt: "Het innerlijke weten, verbonden aan de Christus in het eigen hart, stijgt uit boven de uiterlijke wet". Of andersom: "wie zich slaafs onderwerpt aan een externe morele autoriteit, sterft daardoor een spirituele dood". De kracht om deze weg te blijven volgen, krijg ik keer op keer. Ook nu ik dit schrijf, en weet dat ik mij afzonder, en een eenling ben, die zich verbonden voelt met andere eenlingen die ik broeders en zusters noem. Zo je weet, ben ik ver van religie. Ook ver van de daarbij behorende verzoeningsleer. Er zijn steeds meer mensen die helemaal begrijpen waar ik het over heb. Ook blijf ik dit herhalen. Ik doe ook de mantra's die in het fake nieuws te zien zijn maar dan andersom. 180 graden andersom want dan zit je bij de waarheid. 

 

"weet je dat je met handgranaten speelt?" Antwoord: "bemoei je met je eigen zaken en laat mij spelen. Het kan helemaal geen gevaar, allemaal nep nieuws! Als ik jou was zou ik er ook maar eentje nemen, sukkel! laat me met rust!!"

 

Ook weet ik dat mijn keuze uiteindelijk mijn fysieke leven kan kosten. Het programma daartoe wordt op dit moment al opgezet. Voor hen die kunnen zien, weten waar ik het over heb. Ik wil immers het teken van het beest, de anti mens en anti Christ niet hebben! Waarheid, kennis en liefde is voor het beest vernietigend. Wordt daarom vertrapt, gecensureerd, verdraaid en verzwegen voor het volk. Waarom? Zij zijn het bangst. 

 

Dus uiteindelijk geen Q.R~pas of chip in mijn hand of waar of hoe dan ook. Mensen, zoals ik, zullen worden vervolgd en worden uitgesloten van de maatschappij. Dat hoort ook bij het willen volgen van waarheid in liefde. Hij is immers ook ter dood gebracht. Velen die van de waarheid hielden en lef hadden zijn vermoord en worden dat nog steeds. Zie deze en vooral wat de kale man van het WEF te zeggen heeft. Recht in het gezicht. Als je het niet aankunt, begrijp ik dat heel goed. Je bent er niet minder om voor mij. 

 

Mensen zoals ik kunnen straks niet meer kopen en niet meer reizen en kunnen ook niet meer bij hun bankaccount. Krijgen ook geen uitkeringen meer. Een ieder die zal willen helpen, zal zwaar gestraft worden. Contant geld zal uit de roulatie worden genomen. Rente en prijzen gaan als een raket omhoog. Winkels zullen leeg zijn. En nog veel meer is te zeggen, als je het agenda van het beest kent. We zullen elkaar hard nodig hebben. Ga je alvast voorbereiden. Natuurlijk wordt ik al jaren voor gek versleten, over wat ik schrijf en doe. Tot nu is het echter allemaal uit gekomen. "Krazyklaas" is niet voor niets gekozen en ik ben er blij mee. Print dit artikel maar uit en bewaar het goed zodat je nog eens kunt kijken als er geen internet meer is. Ik bedoel te zeggen, bereid je voor lieve mensen. Bereid je voor.  

 

Zo is het plan dat enkel gestopt kan worden door de mens zelf. Dat zie ik echter nog niet gebeuren, gezien de genoemde hypnose waarin de mensheid zich gevangen heeft gezet en in stand houden. De massa zal zeker niet verstoken blijven van veel lijden. Dat is al begonnen maar daarover wordt enkel gezwegen op de MSM. Niet op andere bronnen waaronder inmiddels 80.000 artsen, die ik op de voet volg met hun bevindingen en elkaars adviezen. Ook enkelen van hen op mijn reis persoonlijk mogen ontmoeten. Wat een rijkdom. Dus middenin deze agenda ben ik op reis geweest en zal het weer doen. Als ik nog vrij reizen kan. Dit keer heb ik niet een keer mijn paspoort nodig gehad. Gelukkig zie ik vandaag dat ongehoord nieuws, een nieuwe publieke zender over de 500.000 views heeft gehad en in dezelfde tijd de NOS 300.000!! Dat geeft de mens moed. 

 

Wie ben ik en wie ben ik niet? Welke rollen speel ik en passen die rollen nog steeds bij mijn eigenheid? Zijn er rollen die ik nog leuk vindt en wat maakt dan dat ik die nog leuk vindt? Of andersom. Mis ik mijn kinderen, kleinkinderen, huis, praktijk en andere sociale activiteiten. En klaas, wees dan vooral wel heel eerlijk naar jezelf en ga je gevoelens niet relativeren. Je zegt het zelf altijd tegen je clienten: "je gevoel is altijd waar". Ja, maar..........

 

Al jaren sloof ik mij niet meer uit om "lief gevonden te willen worden", wetende dat deze acties enkel mijzelf schaden door mijzelf te verloochenen. Belangrijk hierbij is dat ik houd van ieder mens. Ook als deze lelijk tegen mij doen. Daar heb ik overigens het meeste van geleerd. Ik kan er nu dankbaar voor zijn dat ik in mijn leven vele malen verraden, vertrapt of gedemoniseerd ben en wordt. Het leren leven met compassie/mededogen lijkt een parel te zijn in mijn leven.

 

Ik weet dat het lijden altijd veroorzaakt wordt door onwetendheid. Ook het lijden op deze aarde is de oorzaak van onwetendheid. Deze onwetendheid komt gelukkig ten einde. Ook dankzij de massa die niet meer zelfstandig kan nadenken. Er is geen weg terug. De "handgranaten zullen het gruwelijke werk doen waarvoor ze gemaakt zijn" Ik lijk misschien wat boos maar dat is niet zo. Ik neem enkel geen blad voor de mond maar schrijf gewoon  wat ik voel en wat mij bezig houdt. In al mijn eerlijkheid en openheid. Ik mag dat van mijzelf.  

 

Het is heerlijk voor mij dit te weten. Ook omdat ik weet dat er geen dood is, gek genoeg de grootste angst van de mens, en weet dat het uiteindelijk helemaal goed komt! Ik kan mij zelfs verheugen op het moment dat ik zal over gaan. Ik word daar nu al blij van. Het is volstrekt niet zo dat ik deze overgang wil versnellen. Nee, ik heb hier nog het e.e.a. te doen en hoop dat mij wijsheid, kracht, inzicht en lange tijd gegeven zal worden. Ik kan ook zo intens genieten. Mocht het aders zijn, dan vertrouw ik er op kracht te krijgen om niet te toe te geven aan de satan. Deze maakt vooral gebruik van gewetenloze "mensen". Ik ben deze ook tegen gekomen op mijn reis. Ijs koud, hun nabijheid is te voelen. Jaren geleden had ik er eentje in mijn praktijk, kan je niet uitleggen hoe dat voelt. Angst is zijn grootste wapen. De energie van het kwaad parasiteert op jou angst. Goed om dat te weten. 

Natuurlijk gaat een dergelijk ontwikkeling/avontuur niet over een nacht ijs. Terug kijkend heeft het een aanloop van vele jaren, past het helemaal in de ontplooiing van mijn eigenheid. Wie ben ik en wie ben ben ik niet? Ik ben geen van de rollen die ik ooit heb gespeeld, dat is wel duidelijk. Natuurlijk is de rol van vader, vooral als de kinderen klein zijn, van natuurlijk groot belang. Maar ook daarin is, als het goed is, zuivere liefde het grootst. In die tijd wist ik daar nog niets van. Ik heb het naar mijn vermogen van toen gedaan en dat was goed. Ik houd veel van hen. Als ik nu nog een rol speel dan is bewustzijn in liefde het grootste ingrediënt, de regisseur. Liefde kan overigens ook knetter hard over komen voor iemand die onwetend is. 

 

Mensen/kinderen moeten hun eigen leven leren "zwemmen" en welk "water" zij uitkiezen is niet aan mij. Ook zij, net als ieder mens, hebben een ziel die gemaakt is door de frequentie van Goddelijke liefde, waar dus geen smetje niet liefde inzit. Als ik zelf daarover twijfel,  weet ik altijd dat die onzuiverheid in mijzelf zit en nooit in die onveranderlijke Goddelijke liefde, chemie, frequentie. Ik zou dan immers twijfelen aan Zijn liefde, die ik geen naam of beeld kan geven. Dan is er weer wat te zuiveren.

 

Soms is het inzicht al genoeg. Soms moet ik tot actie over gaan om te zuiveren. Om iets  te zuiveren, waarvan ik inzie dat het van mij geen zuivere actie was of gedachte was. Dat is alleen te leren leven in diepe compassie. Dus niet met mijn rationeel vermogen. Onmogelijk! Liefde is een gift en nooit opeisbaar. ook niet te koop en ook niet te krijgen door aardig gevonden willen worden. Je kunt je uitsloven tot je een ons weegt, zonder resultaat. Zoek het eerst bij jezelf en accepteer jezelf zoals je bent. Niemand doet dat namelijk voor je. We hebben daarin onze eigen verantwoording. Luister vooral naar je geweten! Steeds meer mensen weten dit en met de dag meer. Je eigen verantwoording nemen en niet over laten aan anderen omdat iedereen het doet?

 

Toch groeit de mensheid in het wel begrijpen en hanteren van deze mooie zuivere ingrediënten die weldegelijk verbonden zijn met onze ziel. Ook dat kwam ik bij mijn contacten op mijn avontuur tegen. Steeds meer mensen zien dat angst hun grootste vijand is. Daarover samen praten is altijd een zegen en loutering. "Daar waar er twee of meer over Mij (liefde) praten, ben ook Ik aanwezig" Wat een zegen om dat te mogen voelen. 

Tal van dit soort dingen, in eigen verantwoording en angst,  ben ik tijdens mijn reis tegen gekomen. Ik kom ze tegen, ga er mee aan het werk, en ze verdwijnen als sneeuw voor de zon. Denk niet dat het altijd even gemakkelijk is. Het is nooit rationeel.  Elke stap brengt altijd ontzettend veel beloning in blijheid en het echt kunnen genieten van alles om mij heen. Grote dankbaarheid en blijheid in nederigheid. Daarmee bedoel ik dat ik deel uitmaak van iets zo groots dat ik nooit en te nimmer zal kunnen begrijpen, maar daar wel deel van ben! Steeds meer mensen begrijpen deze woorden omdat we in een tijd van zuivering zijn gekomen. Zuivering die altijd begint bij jezelf. Mijzelf.

 

We leven nu, vandaag, in de bijbelse tijd van openbaringen. Heftig! maar mooi ook. Dan de mooie mensen die ik precies op het goede moment mocht ontmoeten. Vanuit alle landen en ze zijn allen gelijk en willen allemaal hetzelfde. Geen geweld geen woede, daar zijn deze mensen al uitgegroeid. Ik kwam ze tegen en zij mij. Maar ook het tegenovergestelde kwam ik tegen, om mij te sterken. Veel wisselbaden. 

 

Daarin bewust leven ligt eigen verantwoordelijkheid, moraliteit, ethiek en integriteit die zich als ingrediënten van ons geweten manifesteren, als het goed is. Nogmaals, voor een heel grote groep mensen zijn de woorden ethiek, moraliteit en integriteit in vergetelheid geraakt. Ze kennen en weten niet wat deze woorden nu precies inhouden. Dat leren ze ook niet meer op school. Waarom niet? Ik herhaal het omdat het goed is daar rekening mee te houden. Dat het onbegrip niets met jou te maken hoeft te hebben. Overtuigen kan niet meer. 

 

 

Waar ben ik bang voor en waar ben ik niet bang voor? Wat zijn functionele angsten en wat zijn belemmerende angsten voor mijn verdere ontplooiing? 

 

Vanuit bovenstaande ingrediënten ontstaat een nieuw perspectief, een geheel nieuwe kleurenwaaier waar ik mij over blijf verwonderen. Ik vraag keer op keer hulp om een gereedschap te mogen zijn in onvoorwaardelijke liefde. Dat ik het mag leven. Natuurlijk wordt ik ook met grote regelmaat tot struikelen gebracht om vervolgens weer op te staan in vertrouwen. Rond te kijken en te willen zien wat nu de echte oorzaak van de val was. Deze zit altijd in mijzelf en nooit in een ander. Nooit. Er is ook altijd hulp, velen weten dit ook. 

 

Ik weet dat er lef voor nodig is om zo naar jezelf te kijken. Kritische feedback naar mezelf te geven. Het lef te hebben om te zeggen: "dat heb ik niet goed gedaan, kun je me dat vergeven', Of "dat heb ik niet goed gedaan, tegenover jou, hoe is dat nu voor jou, dat ik dit zeg?" Laat je nooit verleiden tot "moreel relativisme" 

Nooit! Dat is genoeg te herkennen rondom je in een wereld van leugen en bedrog. Ontdek het in jezelf en zuiver het. 

 

Die kleurenwaaier vol met verwondering doen mij denken aan het zinnetje dat ik tijdens mijn studie las uit het prachtige boek "De Dag Hammadi Geschriften" : "if you know me you Wil be Marvel every day" (als je mij kent dan zul je iedere dag verwonderd zijn). Die "Mij" zit dus ook in deze lezer als interne morele autoriteit, verbonden met die Goddelijke liefde. Deze heeft ons vrije wil gegeven en zal nooit dwingen en nooit eisen en nooit straffen. Dat doen we allemaal zelf. Hel en hemel creëren wij zelf als mens. 

 

Deze woorden herhaal ik heel veel in mijn gesprekken omdat de verwondering een constante mij is. Deze verwondering is op mijn avontuur enkel groter geworden. De verwondering is Natuurlijk geënt op die prachtige wonderlijke helende Christusenergie. Deze energie, of frequentie, waar we allen in kunnen stappen, maakt deel uit, of is mijn en ook de jouwe eigenheid. Ik ben er in deze maanden vooral achter gekomen dat die Christusenergie vooral buiten, de in mij geprogrammeerde vijf zintuigen liggen. Ik heb geleerd dat ik vijf zintuigen heb. Nu heb ik geleerd dat dit heel ver van de waarheid ligt. Ik val in herhalingen door mijn enthousiasme. Ik wil zo graag delen, voor hen die begrijpen en misschien wel steun hieraan hebben. 

 

 

 

Ik heb geleerd en gezien, tijdens mijn avontuur, dat veel mensen gevangen zitten in hun gevangenis van die vijf zintuigen. "Hun" omdat zij zelf deze gevangenis onbewust blijven creëren en onderhouden. De muren, deuren en tralies zijn gemaakt door percepties. Percepties,  gekoppeld aan obscurantisme, vormen de genoemde gevangenis waar het gros van de mensheid als individu in verkeert. Puur door onwetendheid.

 

Maar, steeds meer mensen weten van die onwetendheid en willen weten. Er komt meer licht. Meer licht is meer liefde en minder angst. Overheden maken gebruik van angst om de mens als slaaf te houden. Daartoe moeten zij altijd vijanden hebben. Is er geen vijand, dan creëren ze er wel eentje of meer. In deze tijd het dodelijke Covid dat ineens niet zo dodelijk meer lijkt. De angst in kracht afgenomen. Dan het nieuwe, de Russen en ik zie de schapen allemaal dezelfde leugens geloven dan met covid.

 

Wee die zeggen dat licht donker is en donker licht, dat zoet bitter is en bitter zoet, dat kwaad goed is en goed kwaad.

 

We kunnen het allemaal zien in dit moment! Als je het aan kunt. 

 Heel duidelijk is voor mij geworden dat de mensheid in een leugen leeft. Niets klopt, en niets is wat het lijkt dat het is. Maar, dat wist ik voor een groot gedeelte al heel lang, en is enkel bevestigd tijdens mijn avontuur. Nogmaals de bijbelse woorden: "Wee zij die zeggen dat donker licht is en licht donker, dat zoet bitter is en bitter zoet, dat kwaad goed is en goed kwaad.". Ook heb ik geleerd dat als ik mijn vijanden door en door ken, ik minder angstig ben. Ik ken het programma van de mensen hater en weet precies wat deze wil. De "anti mens en de anti Christ" wordt deze energie genoemd, die deze wereld (nog) beheerst. Satan of Lucifer het heeft vele namen. De mensheid is voor de satan "poep aan de schoen".

 

Momenteel is er een oorlog gaande tussen goed en kwaad. Een spirituele oorlog. De bedoeling is om de mensheid zo veel mogelijk te laten lijden en uit te roeien. depopulatie, dat momenteel volop gaande is. Vrijwel alle landen hebben dit agenda van depopulatie jaren geleden ondertekent. WEF praat en publiceert er openlijk over. Zij hebben de macht (nog) over een heel groot gedeelte van de wereld. Niet lang meer want hun tijd is voorbij!

Twee blokken droog hout, dicht bijenkaar branden veel beter. Een nog nat blok hout wil zich wel aanschurken maar kan die warmte niet absorberen omdat deze nog binnen zijn natte vijf zintuigen gevangen zitten. Het kost veel energie om te laten verdampen en te gaan branden. Je licht te laten schijnen in het donker van deze aarde. 

 

Iemand zij tegen mij; "Klaas, misschien voel je wel schuld omdat je niet doet zoals het "hoort", zoals men verwacht dat je moet doen. Ben jij nu uit die tredmolen?" Goede vraag! Ja, ik ben er uit, maar kan er weer even instappen om te voelen hoe dat is. Het gevoel, wat dan door mij gevoeld wordt, is niet fijn en maakt mij niet blij en gelukkig. Ik verloochen mijzelf dan weer. "Yep", zij de ander en we gaven elkaar spontaan een knuffel. Een lichtflits in het duister. 

 

In het bovenstaande zit geen oordeel verscholen, maar een constatering. Wetende dat deze constatering enkel begrepen kan worden door lezers die "weten". Zij die niet "weten" hebben niet, of nog niet, dit vermogen. Daarvoor is dit artikel ook niet. Het proces waar ik nu in zit, heeft ook te maken dat ik leer (nogmaals) om "geen paarlen voor de zwijnen meer te gooien".  Ik heb tijdens mijn reis geleerd dat velen horende doof en ziende blind zijn. Wijze en ware woorden van Jezus die op aarde is gekomen om ons weer in contact te brengen met onze levensenergie. Die genoemde Christusenergie, zonder religie en dogma maar daarvan totaal gezuiverd. Ik ben dus geen Christen zoals de perceptie is. Jezus is namelijk in de kerk voor de tweede keer vermoord. 

 

Ik voel mij als een individu, dat deelnam aan een spel, uit dat spel is gestapt en op afstand de spelers mag schouwen. Ik voel mij geen mede speler meer. Hoewel ik veel houd van de nog spelenden en oordeel daar niet over. Ik heb geleerd dat mijn woede, frustratie en onvermogen, mij enkel in een bewustzijnsvernauwing brengt. Een mist, die enkel weg te halen is door even weer contact te maken met die mooie liefdevolle frequentie, waarin ik graag verblijf en wil leren "zwemmen".  Even naar mijn voeten, even op de fluit spelen, even naar voorgaande momenten van blijheid, rust en heerlijkheid. Even een goed gesprek met een "broeder of zuster". Ik heb geleerd dat er dan nog meer openingen in inzichten komen. Ik leer het vooral door de rollen spelers  die mij steeds weer spiegelen aan waar ik mee bezig ben. Een echt en vrij mens te worden. Vele van deze geluk-momenten mochten er zijn op mijn motor.

Ik heb geleerd mijn lijden te transformeren in nog meer compassie. Dat ging altijd gepaard met rouw en "afscheid" nemen. Ook van dierbaren. Dit dankzij de vaccin pushers. Wat maakt dat ze dat doen? Hier, handgranaten, ga maar spelen hoor. Volkomen veilig speelgoed. Je mag het pinnetje er alleen niet uittrekken hoor. Allen hebben het er uit getrokken en zeggen; "Zie wel, er gebeurt niets" en ballen rustig verder met die dingen. Als er af en toe een paar afgaan, zeggen ze: "dat ligt niet aan dat ze explosief zijn, het was een incident". Ik hoop en bid dat er iets zal zijn dat die dingen onschadelijk zal maken. Dat het tijdmechanisme er in gestopt wordt. 

 

 

ik ben de "dood" al gestorven. Bij leven is veel van wat ik dacht dat het mij was, overleden. Wijze woorden van Jezus" "laat de doden de doden begraven". Deze tekst staat te lezen in Mattheus 8 : 22, waarvan ik de boodschap nu heel duidelijk begrijp. Dat maakt me weer blij! Ik ben een religie loze volger van wat Jezus probeerde aan de mens duidelijk te maken, om deze tot "leven" te brengen vanuit dodelijke onwetendheid. Dit wetende, weet ik ook dat er niet veel verschil was tussen toen en nu. 

 

Ik ga door met mijn missie als "geestlijk genezer" die vooral zichzelf eerst geneest, wat een levensproces is. Wat een mooi woord kan  "levensproces" zijn als het tot bloei kan komen. Daar zijn we nooit te oud voor. 

 

Ik ben mij aan het voorbereiden voor een volgende reis naar een ander werelddeel. Wanneer en waar, kan ik nog niet zeggen. Als ik vertrek zal dat wel voor een veel langere tijd zijn. Mits dat natuurlijk kan omdat ik geen injectie wil. Dus ik kijk vooral naar landen waar ik wel naartoe kan zonder al te veel tirannie. Goede hoop geeft, dat alles wat het licht niet kan verdragen volop in het licht gezet gaat worden. 

 

Mijn praktijk is weer open.

 

Is er belangstelling voor meditatie ? Laat het me weten. Kom gerust met voorstellen. Wellicht zal ik niet te lang in Nederland blijven? Ik zie mijn aards bestaan in vertrouwen tegemoet, wat er ook gebeurt.

Is er belangstelling voor een of twee themadagen aangaande onze woede en wat woede met jou en je omgeving doet? Mijn voorstel is om die dag, of dagen, daar gezamenlijk in openheid en evenaring over te delen en te helen. Laat het me weten of je eventueel belangstelling hebt. Info@zenlogos.nl . Ook suggesties over het thema ontvang ik graag. Woede is een van de grootste belemmeringen van de mens om zichzelf te kunnen zijn. Woede blijft iemand beheersen wanneer deze niet geneutraliseerd wordt. Het is als een achtergrond muziek die niet is uit te zetten. Een dergelijke dag kan daar veel beweging in brengen. Up to you! 

 

Wil je meer van mijn avontuur weten? klik dan hier. Ik heb een 60 vlogs gemaakt  gemaakt in mijn Engels. Misschien vind je het wel leuk en wordt je een volger? Als ik 500 leden heb op YouTube, dan is er de mogelijkheid om een social platvorm te maken waarin we kunnen communiceren over een onderwerp in de video. Ook daarin vertel is soms, en dat gaat meer worden, over wat leven en wat dood is. Inmiddels kun je mij ook volgen op GAB Gab lijkt op FB maar dan zonder censuur. Een mooi sociaal platvorm en ook video's onder het kopje TV. Ik heb daar betaald abonnement op en ben mijn video's aan het uploaden. Ik gebruik de naam: "krazyklaas" op dit platvorm. 

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Ria (donderdag, 10 maart 2022 17:52)

  Zoveel tekst. Natuurlijk gekomen uit jouw "pen". Ik ben er stil van en nog veel meer.

 • #2

  Han (donderdag, 10 maart 2022 20:59)

  Fijn Klaas dat je weer " thuis" bent. ❤�
  Hartelijke groeten Han

 • #3

  Anne (vrijdag, 11 maart 2022 19:28)

  Klaas wat een indrukwekkende reis heb je achter de rug en dit ook nog prachtig verwoord, zoveel herkenning! Met name de link naar cognitieve dissonantie heeft me diep geraakt. 'Werk' aan de winkel � om dit herhalende thema, met de rollen, verstrikkingen en valkuilen, te ontdekken, waar te nemen en te helen, waarin diepe inzichten als parels naar boven komen! � En mijn darmen zijn de shit aan het verwerken haha � Ben benieuwd wanneer de themadagen gaan komen.......ik geef me hierbij alvast op!

 • #4

  htgrote55 (zondag, 13 maart 2022 18:03)

  Hi Klaas, wat een mooie reis heb je gemaakt, zowel van buiten als van binnen.
  Wetende waar je staat als in een zuil van licht, zie ik veel herkenning in hetgeen je beschrijft. Inderdaat ook ik droomde gevangen te zitten tussen doornen struiken zonder weg terug, maar opeens was daar het licht. Klaas maak graag weer gebruik van je meditatie avonden, zolang je weer hier aanwezig bent. Laten we ook bij jou samen een zuil van licht creëren. Blijf graag op de hoogte. Hartelijke groet, Hendrikus.