Geen meditatie/hart onder de riem!

Lieve mensen, omdat mijn zoon en ik samen op de motor naar de noordkaap zullen rijden, zijn er geen meditaties de komende tijd. Ik schrijf wel wanneer we weer van start gaan. 

Robin, mijn zoon heeft ook een motor die geschikt is voor deze reis met onverharde wegen. We zullen veel in de natuur kamperen. Zweden en Noorwegen zijn daar uitermate geschikt voor. Allemaal heel spannend. Als je wilt kun je ons volgen op YouTube onder de naam “Krazyklaas” De twee vlogs met onze voorbereiding kun je al bekijken. 
Even iets over jouw,
Het creëren van zelfstandigheid in eigenheid is in deze tijd van levensbelang. Parallel daarmee zal vertrouwen groeien in blijheid en een goede toekomst voor je lichaam, en vooral je ziel. Het ligt allemaal in het moment voor een ieder aan de voeten om opgepakt te worden. Niet vergetende dat de eerste universele hermetische wet, de wet van onbeperkte mogelijkheden is! Het zit in je omdat deze wetten inherent zijn aan de mens. Dus ook bij jou, die dit leest. Absorbeer dat maar in vertrouwen en oefen je daarin. Je bent niet alleen, ook al lijkt dat heel vaak zo te zijn. Het lijkt zo maar het is niet zo. 
We gaan nog een moeilijke tijd tegemoet waarin we bovenstaande energie nodig zullen hebben. Elkaar moeten steunen en niet bevechten. Wil je gelijk hebben of lief hebben? In deze zin zit een mooie opdracht. Daar hoort ook bij om in liefde en vertrouwen los leren laten en niet vast te klampen. Ook daar krijg je kracht voor in het verlangen naar die universele liefde waar jij onderdeel van bent. Een deeltje maar een deeltje van hoeveel? Het is te groot om te kunnen benoemen! Wees blij dat je er deel van bent, in nederig vertrouwen. Het is nooit te laat om de weg van echt leven in te slaan. Niets kan je tegen houden. Ongemakken en bedreigingen zullen smelten en getransformeerd worden in rust, wijsheid in liefde.  

Geloof in jezelf 

 Diep in jezelf

Daar waar geen mens jou kent

Daar vind je de weg

Naar wie je werkelijk bent 

Geloof je eigen kracht

Geloof, geloof ………….

En dan, en dan 

Komt al wat je zoekt vanzelf op je weg

Omdat jij het wilt - niet omdat ik het zeg

Hou vast aan jezelf

Blijf je dromen altijd trouw 

Ja, geloof in jezelf

Als je gelooft in jezelf

Echt geloof in jezelf

Geloof ik ook in jou! 

 

Uit: The Wizzard of Oz

Vertaald door Martine Bijl

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0