Toespraak Marcel Messing bedoeld voor op de Dam

Net nadat ik mijn vorige blog had vrijgegeven, komt deze mooie toespraak van Marcel Messing binnen. Deze sluit voor een groot gedeelte aan op mijn laatste blog. Doe je voordeel.

 

 

Hierbij ook de speech die David Icke zou houden op de Dam. Ik heb hieronder de link van Ninefornews waar je hem kunt beluisteren. Kijk en luister zelf wat hij te zeggen heeft zodat jij zelf rechtstreeks kan horen. Je hebt dan meteen een beeld wat verteld wordt en wat werkelijk gaande is. Het is tijd lieve mensen en er is niet veel tijd meer. ..

 

Hierbij ook de link naar de speech mevr Shohreh Feshali die tijdens de oorlog in Iran als kind hier in Nederland terecht is gekomen. 

Ook zij zou spreken op de Dam maar dat mocht dus ook niet. 

Er is niet veel tijd om op te staan en NEE! te gaan zeggen. Het is daarom dat ik deze mooie mensen, die ik broeders en zusters noem, hier op mijn site een podium geef. Zolang er nog een site mogelijkheid is......

Reactie schrijven

Commentaren: 0