Je eigen heling.

Het grootste geschenk aan de wereld is dat jij jezelf kunt leren te zien. Hieronder een prachtige uitzending waar je veel aan kunt hebben als je nieuwsgierig bent naar jezelf. Wie je bent of wie je eigenlijk wilt Zijn vanuit je eigenheid. 

 

Als je wilt schrijf dan een reactie hieronder. Wat het met je doet. Of het herkenbaar is. Help jezelf en daardoor de wereld. Een prachtige en ware uitspraak.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Anne (zaterdag, 13 mei 2023 11:10)

    Dit is een diepe, indrukwekkende video.
    Voor mij veel herkenning en het gaf me nu weer diepe inzichten om mijn eigen ervaringen in gevoel te begrijpen door te herkennen en te erkennen! En dan telkens weer de vraag naar mijn hart te sturen: "Ben ik in verbinding met mijn Hart?" en dan....... het geduld opbrengen in de Stilte van de storm, om te wachten op het antwoord van mijn moedige Hart. Om mijn Hart telkens door al die lagen van bevriezing e/o angst te komen met haar Liefde! Te wachten tot ik die glimlach voel van mijn Hart.........en wetend dat dan verder gaande heling in gang is gekomen! Dit maakt me blij bij het schrijven van deze woorden.
    Dank voor het delen!!