Wie je bent kun je niet bedenken.

Hoi lieve mensen. Net bijgaande podcast bekeken en ik kan niet anders dat deze op mijn site te delen. Er wordt zoveel waarheid gezegd, er is een en al herkenning. Herkenning voor het werk dat ik doe in mijn praktijk. Nu al meer dan 20 jaar. in deze tijd komt de kern van dit werk steeds meer aan het licht. Domweg omdat het licht is. Het voelt zo heerlijk voor mij dat er geen woorden voor zijn. 

 

Ik zou zeggen doe je voordeel en bekijk de video en als je wilt kan ik er voor je zijn. 

Als je vragen hebt, vraag gerust. 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Carla Christenhusz (zaterdag, 11 november 2023 22:05)

  Als eerste : wat fijn dat je huis verkocht is. Nu dus vrij de wijde wereld in.
  Heb de bovenstaande podcast gezien, (kwam op het juiste moment)
  Had afgelopen week met Joost gewandeld en toen kregen we het over jou,vandaar dat ik nu kijk op jouw site.
  Wens je alle goeds en hoop eigenlijk dat je weer filmpjes gaat posten.
  Liefs van mij Carla

 • #2

  klaas oldegberts (zondag, 12 november 2023 07:23)

  Dank lieve Carla. Gisteren weer een nieuwe vlog geplaatst. Ik ga er mee door en ben altijd blij met commentaar onder de vlogs. Het moet nog groeien maar ik vind het leuk om de vlogs te maken.
  Liefde is met ons allen.
  klaas.