De technologische matrix die jou wil onderwerpen.

De spiraal in de bovenste helft, is te vergelijken met een centrifuge, die steeds harder gaat spinnen. Alle afleidingen, zoals identiteit; relaties; pijn; dood; controle; religies; etc. die ons naar buiten proberen te trekken, om ons vast te kunnen houden in deze realiteit, worden weg gefilterd. Dit heeft tot gevolg, dat we steeds dichter bij het nulpunt komen, waar het centrum van de diabolo is gesitueerd. Hier vindt vervolgens een soort omwenteling plaats van binnen uit, die ons de toegang zal verschaffen tot een nieuwe organische wereld.

Hiermee laten we de dualiteit los, om terug te keren naar de eenheid. Alles en iedereen is hier volledig gelijkwaardig. Hoe harder de centrifuge in omgekeerde vorm naar beneden draait, hoe groter de spiraal zal groeien. Verdwenen tijdslijnen zullen worden geopend, schoonheid en veelzijdigheid in vorm keert terug, waardoor ons bewustzijn zal gaan toenemen om uiteindelijk weer op de 100% terug te keren.

 

Bewustwording is niet te stoppen.

 

In deze huidige tijd is te zien, en te voelen, dat angst een wapen kan zijn om mensen in het gareel te houden. Een gareel van stress en gehoorzaamheid. Je mag je eigen wil en vrijheid niet hebben, maar moet luisteren naar wat je is opgedragen. Dit wordt door propaganda en leugens bewerkstelligd. Het lijkt wel of het steeds heftiger aan het worden is. Dat is volgens mij een goed teken omdat er zo een einde aan deze tirannie komt. Ook wel farmaceutische tirannie genoemd, en dat past wel goed in deze tijd van het strategische militaire wapen corona, zo een Russische generaal het omschreef. We hebben kunnen leren dat complot theorieën achterhaald zijn door feiten. We hebben geleerd dat de waarheid niet mag. "Een slaaf die niet weet dat ie een slaaf is, is nog steeds de beste slaaf" Misschien ben jij ook bewust of bewust aan het worden? Bewust waarvan? Als een mens eenmaal 'wakker' aan het worden is, is het nooit meer mogelijk om deze ook maar iets in te laten dutten. Deze zal weten wat onwetendheid is en wat onwetendheid met zich meebrengt. 

 

 Het virus transformeert zich in een parel door bewustwording.

Iemand vertelde na afloop van een meditatie dat deze het virus zag veranderen in een parel. Dat was begin 2020! Toen was het mij nog niet helemaal duidelijk, maar nu wel! Mensen worden massaal wakker en gaan zelfstandig nadenken en onderzoeken. Dat zal onze vrijheid enorm bevorderen. Dankzij het 'virus'. Men dempt immers niet eerde de put dan als het kalf verdronken is. Wij mensen leren alleen van ellende. We zitten er middenin. 

 

Allow yourself to see what you don't allow yourself to see.  

Bij veel mensen is er een soort transformatie gaande. Misschien herken jij dit bij jezelf. Dingen die zeker waren blijken helemaal niet meer zeker te zijn. Waar kun je je nog aan vasthouden? En wat wil je dan vasthouden? Zinvolle open vragen om aan jezelf te stellen, vooral in deze tijd. Zo je weet, kun je op open vragen niet met nee of ja beantwoorden. Dat zijn gesloten vragen. Met de open vragen wordt je min of meer gedwongen om na te denken. Bij het eigen maken van het stellen van open vragen, zal je leven veranderen. Open vragen beginnen altijd met een H. Hoe, waardoor, waarom, hoeveel, hoelang, wie, wat en wanneer. Misschien vergeet ik er ook nog een paar. Je kunt ze fijn met jezelf oefenen. 

 

Denken en eerlijk zijn naar jezelf.

Het zelfstandig nadenken is een mooi proces maar eigenlijk ook een vreemd onbekend proces. Ook wel "brainstormen" genoemd, want in een storm kan er van alles gebeuren. Dat alles op z'n plek blijft is nooit zeker. Alles mag op "losse schroeven" staan bij het brainstormen. Het vast blijven houden blijkt geen zin meer te hebben, bij het goed zelfstandig nadenken, of brainstormen. Ook wel "out of the box" genoemd. 

 

Nog een stapje verder.

Bij het nadenken zijn er altijd meerdere gedachten aanwezig. De leiding van die "vergadering" kan sterk wisselen. Dan de vraag wie bepaalt wie de leiding mag hebben. Daar kun je zo een hele waslijst van maken. Bij het bewust worden daarvan, zal er uiteindelijk minder chaos  in je gedachten zijn. En alles op die waslijst dient eigenlijk gefilterd te worden. Na de was ziet het er anders uit. Het is schoon. Of misschien beter gezegd; minder bezoedeld. Je hebt door alle chaos heen iets gedistilleerd dat op dit moment voor jou goed is. Einde brainstormsessie? Nou, was dat maar zo, want items kunnen zo weer naar boven komen en ineens in een iets ander "daglicht" staan. Wel een ander daglicht dat is gecreëerd, door je eerdere overdenkingen, waar misschien de grootste schreeuwers inmiddels een toontje lager zingen? Opdringerige typen die willen domineren zijn altijd daardoor te herkennen. Als je ze eenmaal ontdekt hebt, lopen ze een stuk leeg. Die 'blaaskaken' Dit is gewoon een deel van het proces om meer bewust te worden van jezelf. 

 

 

Wie en wat doen er mee in een denkproces.

Een poging van mij om iets te vertellen over een denkproces in deze andere tijd. We zijn ook niet in het verleden. Het verleden zal nooit terug gaan komen. Hoe graag je ook zou willen. Niets is permanent, behoudens de verandering en Gods liefde. Die liefde kan een rangorde krijgen in je denken, en misschien wel af en toe de leiding. Als jij wilt. Wie is dan "jij?" Wie of wat is "Gods liefde?". Nu hebben we het al over diverse entiteiten of deelpersoonlijkheden: Ik, jij, het item, of de items, de gedachte, de leiding en Gods liefde. Als de chaos in je hoofd nu nog groter wordt, is dat oké. Je kunt afhaken of je kunt blijven lezen omdat je niets moet maar alles mag. 

 

Ramana Maharshi:

"Als het intellect niet in het hart landt, is er geen emotionele ontwikkeling. Geen verandering in je handelen, je acties. Geen verwerking van je emoties. Proberen brengt niets" 

 

Bewust keuzes maken?

Niet kiezen is ook een keuze. Het kiezen heeft ook weer te maken met je gedachten en met je emoties, (angsten, dogma's woede enz) Waarin in je bent gaan geloven, je oordelen en onwetendheid, wat overigens niets te maken heeft met domheid. Iemand kan hooggeleerd, professor of groot wetenschapper zijn en toch onwetend zijn op vele vlakken! Een keuze wordt natuurlijk ook bepaalt door liefdevol inzicht, mededogen, berouw en vergeving. Om er maar een paar te noemen, vanuit die liefdevolle kant. Deze ligt veel meer bij je werkelijke eigenheid. 

 

Het vlak van "onwetendheid"

Hoeveel weten mensen over "Gods liefde?". Wat weet jij er van? Hoeveel weet jij over liefde? Hoeveel weten wij over het feit dat liefde altijd onvoorwaardelijk is?  Hoe onbewust zijn wij daarmee om gegaan? Wat weten we in dit licht over naaste liefde? Wat over jezelf liefhebben? Hoe en waarom is Gods liefde eeuwen misleid en verzwegen? Waarom is de mensheid al die tijd in angst gehouden? Wie regeert  middels het 'wapen' angst? Met welk belang en waartoe? Waar ligt het begin van de heerschappij "angst?" Wat doet angst met jou? Wat is eigenlijk 'niet angst? Hoe bewust ben jij van angst en niet angst? Wat weet de mensheid van logische natuurlijke universele wetten?

 

Het proces.

Pfff, dat zijn heel veel open vragen die je zelden tegen komt of leest, je aan jezelf stelt en zelden of nooit hoort. Maar, als je dit leest, en je kunt me nog volgen, ben je een gelukkig  zelf-standig mens! Je hebt geen vaste denkpatronen die je vast zetten en in chaos houden. Jij gaat op onderzoek uit zonder meteen een oordeel te hebben. Jij gaat dwars door je oordelen heen om meer wetend te willen worden. Jij weet dat een oordeel heel veel info heeft voor jou, omdat het niet voor niets een oordeel geworden is. Jij vogelt helemaal uit hoe het gekomen is. Jij weet dat als jij je vast zet, je daardoor niet gelukkiger wordt. Jij weet dat als anderen jou negatief oordelen dat helemaal niets over jou hoeft te zeggen. Jij hoeft je niet meer uit te sloven om lief gevonden te willen worden. Er schijnt meer licht in jou en mensen kunnen dat zien! Jij leeft meer vanuit je eigenheid! Wie wil dat niet?

 

Wat herkenning? 

Tot nu heb jij de keuze gemaakt verder te lezen. Hoe is dat voor je? Kan me voorstellen dat de chaos nog groter is in je hoofd. Kan me ook voorstellen dat je veel herkent en dat fijn vindt. Als je herkent dan zit je op die frequentie van liefde. Als je niet herkent kan het nog chaos zijn. Helemaal niet erg hoor want misschien zet dit artikel je wel aan om verder te kijken of te vragen of te overwegen. Misschien wil je het nog een paar keer lezen. Alles is goed. In feite ben je een lief mens dat echt niet zonder ziel is.  

 

Iedereen kan het.

Uiteindelijk. Verlang jij ook naar dat punt van 'gelukzaligheid' kunnen voelen? Ik zelf verlang er heel veel naar, en weet het steeds weer op te roepen vanuit mijn eigen chaos en de chaos om mij heen. Dat maakt me blij! Een blijheid die er voor iedereen kan zijn.  En ook God respecteert vooral jouw eigen wil. Doe je een stap in Zijn richting, dan doet Hij tien stappen richting Jou! Hoe mooi is dat? Je kunt het alleen leren door er mee te experimenteren. Daarvoor kan een beetje hulp soms wel handig zijn. Lang niet altijd nodig hoor. Het is een proses dat geheel en alleen binnenin jou plaats vind. Miljoenen zijn je voor gegaan en nog meer miljoenen zullen hetzelfde gaan ervaren. Transformatie naar liefde. 

 

 

Liefdevolle Goddelijke aanraking.

Deze week was er nog een mooie gebeurtenis, tijdens een consult; Vraag aan de client; 'geloof, of weet jij dat er meer is dan je kunt waarnemen en dat je een ziel hebt?' Het antwoord was 'ja!' Mijn volgende vraag was; Wat voel je moment van dat je 'ja' zei? Ik vroeg dezelfde vraag  nog eens, om de client de gelegenheid te geven om gewaar te worden van dat voelen bij het 'ja'. Toen gebeurde er iets heel moois dat niet te omschrijven is. Na het consult had de partner een afspraak met me en vertelde me meteen dat haar man er heel blij uitzag. Ook mooie blik in zijn ogen, zo vertelde ze mij. Kun je je voorstellen dat dit ontroerend blij maakt? 

 

Niemand kan iemand liefde leren omdat liefde een gift van God is. Vanuit de Bron. 'Bron van Zijn die ik ontmoet in wat mij ontroert' Zo begint het onze vader vanuit het Aramees. In die frequentie willen we graag elkaar ontmoeten. Jezus zei; 'daar waar twee het over mij hebben, zal Ik ook aanwezig zijn'  Hij bedoelt de genoemde frequentie waar we ons op af kunnen stemmen. Altijd aanwezig. Zo ook bij deze twee clienten want ook zij kon het voelen, want hetzelfde gebeurde bij het 'ja', ook bij haar. Da's pas gaaf! Niks technologische rotzooi die ons daarvan af kan houden! Hoe harder het gaat draaien, zie boven, hoe meer we in onze eigenheid gaan komen. 

 

Liefde is met ons allen. 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Anne (zondag, 21 februari 2021 14:43)

  Prachtig!!!
  Ik word er helemaal blij van om dit te lezen.....
  Veel liefs :~)

 • #2

  Klaas Oldegberts (woensdag, 24 februari 2021 18:18)

  Lieve Klaas,

  Al krijg je misschien weinig respons op jou waardevolle artikelen. Graag laat ik je weten dat ik mij verheug op de artikelen die je schrijft. En dat deze vaker worden gelezen. En dat het bij mij vaak als een verlossend woord voelt. En ook herkenning. Dank je wel Klaas. Ik hoop dat je met liefde blijft strooien. Zodat we met z'n alle deze zaadjes weer kunnen oogsten. En dat het wederom weer verder gestrooit kan worden.

  Lieve groet